Uscator de rufe Electrolux EW6C428W, PerfectCare600 Condensare, 8 kg, LCD, Clasa B, Alb

Electrolux EW6C428W

180
96%
Merita

Nota Noastra : 10

Pro : programe de uscare rapide si eficienta.
Contra : nimic de reprosat acestui produs.

  • Design
  • Programe de uscare
  • Eficienta uscare
  • Economie
  • Pret

Uscătorul acesta de rufe Electrolux PerfectCare 600 excelent cu sistem SensiCare detectează nivelul de umiditate din fiecare încărcare prin intermediul unor senzori speciali și reglează timpul de uscare în consecință, ceea ce înseamnă că nici cea mai mică încărcare nu va fi expusă niciodată la prea multă căldură.

Uscător cu condensare, mai puțin timp, mai putina grijă.

Sistemul lui Electrolux, numindu-se SensiCare ajustează timpul de uscare la cantitatea de umiditate a fiecărei încărcări. Economisirea de timp și energie nu afectează calitatea îngrijirii.

Stilul tău, programul tău : intârzierea lui PerfectCare 600, EW6C428W la pornire vă ajută să ajustați începutul ciclului pentru a se potrivi programului dvs. Pur și simplu introduceți când doriți ca uscătorul să pornească automat și lăsați mașina să facă restul.

Setați unghiul ușii care vi se potrivește : ușa de la uscătorul Electrolux EW6C428W poate fi reglată inteligent în timpul instalării pentru a se deschide pe patru laturi diferite. Și asta înseamnă cea mai bună potrivire posibilă cu alte dispozitive, indiferent dacă sunt plasate una peste alta sau una lângă alta.

Îmbrăcăminte delicată acum uscat ușor : cu opțiunea Delicate, chiar și rufele delicate pot fi încredințate tamburului. Programul reduce temperatura în ciclul selectat pentru a asigura o îngrijire ușoară în timpul uscării.

Stilul tău, uscat cu ușurință : ușile foarte mari permit ca totul să se potrivească cu ușurință, chiar și piese foarte mari sau foarte grele.

Uscător cu condensare: umezeala se condensează într-un rezervor separat, nu este necesară o scurgere de ventilație specială: Pentru un uscător cu condensare, aveți nevoie doar de o conexiune de alimentare. Funcționează pe principiul fluxului de aer circular. Aerul umed este răcit și transformat în apă, care se acumulează într-un rezervor special sau este evacuat printr-un canal de scurgere special.

Specificații tehnice :

Tehnologie de uscare : condensare
Capacitate de uscare, kg : 8,0
Eficiență energetică : B
Sistem motor : invertor
Volumul tamburului : 118 litri
Nivel de putere sonoră : 65 dBA
Dimensiuni HxWxD, mm: 850x596x630

Uscator de rufe Electrolux EW6C428W, PerfectCare600 Condensare

 

 

 

 

96%
Merita

Nota Noastra : 10

Pro : programe de uscare rapide si eficienta.
Contra : nimic de reprosat acestui produs.

  • Design
  • Programe de uscare
  • Eficienta uscare
  • Economie
  • Pret

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More