Storcator de fructe si legume Gorenje JC800G

Storcator de fructe si legume Gorenje JC800G, 800 W, Recipient suc 1 l, Recipient pulpa 2 l, Tub de alimentare larg, Verde

0 160
90%
Merita

Nota noastra

Pro:Este un storcator de calitate ce stoarce si ultima picatura a fructului
Contra: pulpa ramane uneori lipita de capac

  • conusm
  • capacitate
  • Design
  • Pret

Review Storcător de fructe și legume Gorenje JC800G, 800 W, Recipient suc 1 l, Recipient pulpa 2 l, Tub de alimentare larg, Verde

Are un design destul de plăcut, chiar foarte plăcut as putea spune culorile predominante fiind alb și galben.Zgomotul produs de Gorenje JC 800 Y la prepararea sucului este foarte mic. Storcătorul de fructe și legume Gorenje JC 800 Y este foarte eficient și economic,stoarce și ultima picătură de suc din fruct.Se pot introduce fructe mari cum ar fi merele întregi de asemenea și portocalele pot fi introduse întregi fără nici o problema.

 

Detalii tehnice
General Tip storcator Centrifugale
Putere (W) 800
Trepte viteze 2
Capacitate recipient suc (l) 1.0
Recipient pentru pulpa (l) 2.0
Altele Accesorii Micro filtru special
Culoare Alb / Verde
Greutate (kg) 3.5

 

Este un model ergonomic, modern, desigur, plăcut pentru ochi, iar în cazul meu încă se potrivește perfect în interiorul bucătăriei. Când l-am folosit pentru prima oară a devenit clar că acest model este foarte simplu, nici măcar nu am citit manualul pentru a înțelege cum funcționează și asta este cu siguranță un plus.

În procesul de stoarcere ieșirea este mică și aproape uscată. storcătorul jc800g are 2 viteze, eu folosesc doar 1, dar la început totul sa dovedit a fi bine. Există picioare cauciucate, ele nu vă permit să glisați storcătorul jc800g în timpul funcționării.

Pentru sucul finit are o cana specială, 1 litru, include placă din plastic. Aceasta este ușor de îndepărtat și spălată. Există, de asemenea, un rezervor pentru masă.

In final vreau sa spun ca acest storcător jc800g mi-a plăcut foarte mult, speranța ma va dura mult timp. Acum, sucul proaspăt de la masa noastră, oaspeții obișnuiți.

E un storcător care m-a impresionat într-un mod plăcut,stoarce foarte bine fructele :mar, portocala, morcov ,sfecla. Se curata ușor.. se scoate partea verde cu totul , se balansează ușor de partea unde se scurge sucul și partea din spate și iese filtrul cu totul.


JC800G

Sumar
Data Review
Produs Analizat
storcator gorenje jc800g
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
90%
Merita

Nota noastra

Pro:Este un storcator de calitate ce stoarce si ultima picatura a fructului
Contra: pulpa ramane uneori lipita de capac

  • conusm
  • capacitate
  • Design
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More