Televizor Super UHD Smart LG 65SJ850V

Televizor Super UHD Smart LG, 164 cm, 65SJ850V, 4K Ultra HD

0 184
80%
Merita

Nota Noastra

Pro : imagine vibranta clara
Contra : lipsa functiei 3d

  • Design

Review Televizor Super UHD Smart LG, 164 cm, 65SJ850V, 4K Ultra HD:

Bucurați-vă de culorile uluitoare ale televizorului Smart LG Super UHD 4K, SJ850. Rezoluția ultra-detaliată 4K UHD combină cu Dolby Vision HDR pentru a produce o multitudine de miliarde de culori bogate, care vă vor elimina. Afișajul Nano Cell al Smart LG asigură o imagine extraordinar de realistă a acurateței și contrastului culorii punctului PIN, din orice unghi. Folosiți platforma premiată WebOS 3.5 Smart Smart pentru a afișa fluxuri de la aplicații precum Netflix, Magic Remote intuitiv pentru a naviga și a aduce un aspect de eleganță camerei dvs. de zi cu designul ultra-subțire. Indiferent ce vizionați, va primi un makeover Super UHD 4K pe această capodoperă a divertismentului modern.

Dolby Vision HDR uimitoare, cu o mii de culori bogate în Smart LG, sunt unul dintre cei mai importanți producători de culori în creștere dinamică ridicată (HDR). Ca membri ai Alianței UHD, au armat acest televizor cu Dolby Vision HDR pentru a oferi o profunzime de culoare de 10 biți. Aceasta înseamnă că există peste 1 miliard de culori bogate pentru a vă aprofunda vederea și pentru a arăta nuanțele pe care nu le-ați văzut niciodată în divertismentul acasă. Ea acoperă decalajul dintre ceea ce vedem pe ecran și ceea ce vedem în viața reală, făcând o imagine din afara lumii care vă va lovi șosetele.

Cu ajutorul îmbunătățirii avansate a imaginii și a optimizării scenei după scenă, Dolby Vision transformă experiența vizuală cu strălucirea, contrastul și culoarea uimitoare. Acest set include, de asemenea, suport Multi HDR și Active HDR, indiferent de divertismentul pe care îl bucurați, veți beneficia întotdeauna de tratamentul HDR plin, glorios, cu precizie cu puncte. Ultra luminanță pentru Contrast Incredibil Extinderea intervalului de contrast la niveluri uluitoare este tehnologia Ultra Luminance de la Smart LG. Cel mai strălucitor alb, cei mai adânci negri și toate punctele între ele sunt realizate fără efort prin dimensiunile locale. Rezultatul este o imagine uimitor de reală a profunzimii și autenticității bogate.

Fabulos 4K cu afișaj Nano celular IPS 4K Pentru a răspunde la ecrane devenind mai mari, brandurile și-au împachetat ecranele cu mai mulți pixeli. Acest ecran de 65 de inch are de patru ori numărul de pixeli decât televizoarele HD de 1080p, oferind un realism uluitor, mișcare naturală și detalii incredibile. Bucurați-vă de această imagine de înaltă performanță într-o gamă largă de emisiuni, filme, sport și mai mult datorită procesului de upscaling 4K. Pe măsură ce convertește conținutul de rezoluție inferioară la o calitate aproape de 4K, tot ceea ce vizionați pe ecranul mare va fi cu adevărat extraordinar. Tehnologia IPS 4K Nano Cell a Smart LG înseamnă că fiecare pixel individual este la un nanometru separat pentru o precizie și un volum de culoare uimitoare, văzute din orice unghi. Platforma inteligentă webOS 3.5 Smart Revoluționează modul în care vizionați și experimentează divertismentul pe televizorul dvs. Smart LG TV este platforma premiată Smart TV webOS.

Oferind o conexiune simplă, comutare simplă și descoperire simplă, există mai multă distracție disponibilă decât oricând. Puteți vedea Sky Movies sau Sport prin intermediul conținutului TV NOW, 4K UHD prin Netflix sau Amazon, cele mai recente filme și emisiuni TV de pe magazinele Google Play și TalkTalk și chiar muzică de la Spotify sau YouTube. navigați cu punct, gest, roată și control vocal. Rotița de derulare este ideală pentru navigarea pe web, în ​​timp ce controlul gesturilor cu degetul vă permite să navigați la atingerea unui deget. Și apoi există o activare vocală care vă oferă controlul liber al mâinilor, dacă preferați. Harmon Harman / Kardon Sound

Acest televizor sună pur și simplu uimitor datorită experților audio Harman / Kardon. Glory în audio de cea mai bună calitate pe întreaga gamă de frecvențe, de la bas puternic până la treble delicate, fără kit suplimentar. Sistemul difuzor special adaptat asigură un sunet imersiv, detaliat, care vă duce mai adânc în divertismentul dvs. Freeview Play Acest televizor Smart LG are funcția Freeview Play. Combinând televiziunea prin satelit, serviciile la cerere și televiziunea live, urmărind ceea ce vrei, atunci când vrei, este acum mai ușor ca niciodată. Este gratuit de la abonament și este compatibil și cu serviciile de bandă largă existente. Servicii precum BBC iPlayer, ITV Hub, All 4 și Demand 5 sunt de asemenea disponibile fără a fi nevoie să deschideți aplicații specifice. Acest lucru vă oferă o deplasare fără efort, astfel încât să nu pierdeți niciodată o secundă din emisiunile preferate.

Design Ultra Slim cu Stand Crescent Acest profil ultra subțire al acestui set oferă o arhitectură TV minunată pentru a se potrivi cu puritatea calității imaginii. Designul său super-elegant de argint adaugă o atingere fină în sufragerie, care arată la fel de izbitoare pe sau în afara. Eleganta minima a suportului semiluna imbunatateste experienta de vizionare si completeaza aspectul perfect al unui televizor frumos proiectat. Parteneri perfecți În timp ce televizoarele devin mai subțiri și difuzoarele încorporate devin mai mici, alegerea sistemului de sunet potrivit este mai importantă ca niciodată. Sunetul de sunet sporește calitatea sunetului televizorului și adaugă pumnul audio suplimentar pentru toate filmele, jocurile și programele TV.

Mai accesibile și mai ușor de configurat decât un sistem de boxe de mărime maximă, acestea nu compromit nici calitatea. Uitați-vă la întreaga noastră gamă de sonore. Nu uitați … Dacă doriți să conectați televizorul


Smart LG Smart LG Smart LG Smart LG Smart LG Smart LG Smart LG

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Televizor Super UHD Smart LG
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
80%
Merita

Nota Noastra

Pro : imagine vibranta clara
Contra : lipsa functiei 3d

  • Design

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More