Dispozitiv profesional cu abur pentru curățarea podelelor

Dispozitiv profesional cu abur pentru curățarea podelelor, putere 1300W, temperatura abur 120 grade

0 134
97%
Merita

Nota noastra

Pro: Tehnologia cu aburi
Pretul avantajos
Con: Nimic de reprosat

  • Design
  • Eficienta
  • Pret

Review Dispozitiv profesional cu abur pentru curățarea podelelor

Acest dispozitiv profesional cu abur pentru curățarea podelelor este ideal pentru utilizarea în locuință și curata fără chimicale. Curățarea completă cu abur ucide 99,99% din toate bacteriile comune de pe suprafețe dure din casa. Dimensiunile compacte ale acestui dispozitiv îl fac ideal pentru curățarea intermediară rapidă și completă și, de asemenea economisim spațiu de stocare. Duza de podea clasică, este potrivita pentru curățarea pardoselilor în cel mai scurt timp . Îndepărtează murdăria întărită, reziduurile de calcar și unsoare, în cel mai scurt timp.

De ce dispozitiv profesional cu abur pentru curățarea podelelor”

  1. Curățatul cu aburi este economic. Clar, nu mai trebuie dați bani pe detergenți și dezinfestanți. Funcționează doar cu apă de la robinet și fără niciun fel de chimicale murdăria, praful și petele de orice fel  dispar instant de pe podele sau gresie.
  2. Îi ajută pe cei care suferă de alergii și astm (și din păcate aceștia sunt tot mai numeroși). De fapt nu știu dacă îi chiar ”ajută” dar cel puțin nu le creează neplăceri. Datorită temperaturii sale ridicate, aburul este suficient pentru a distruge bacteriile fără substanțe chimice dăunătoare. Toată murdăria se oprește în bureții de micro-fibră ceea ce însemnă că nu doar mutăm praful dintr-un loc în altul.
  3. Timpul de uscare este foarte scurt (aburul se evaporă foarte repede). Cred că tuturor ni s-a întâmplat ca după ce am spălat pe jos în bucătărie, înainte să se usuce, cineva din casă să vrea exact atunci să intre să caute ceva în frigider.
  4. Este ecologic. Niciun reziduu toxic nu este eliberat în mediul înconjurător și nici nu  rămân ambalaje goale care să crească munții de gunoi menajer.
  5. Este simplu de utilizat. Pur și simplu te plimbi cu el prin casă și fără niciun efort pe unde treci rămâne curat. Ba chiar în timpul ăsta mai poți trage cu ochiul la televizor

Acest dispozitiv specializat în curățarea podelelor permite curățarea oricărei tip de suprafață a podelei cu ajutorul temperaturii de 120 ° C pe care o atinge și a capacității de 1350 W. Curățarea pardoselilor este foarte ușoară și mai rapida decât utilizarea altor produse datorita mopului echipat cu un recipient pentru apa de 300 ml și cu un capăt de micro-fibra care usucă podeaua.

Caracteristici

Putere: 1300 W.
Dispozitiv pentru curățarea podelelor cu aburi
Echipat cu un vârf de micro-fibra care usucă simultan podeaua.
Capacitatea rezervorului de apa max de 300 ml
Are un container special în care se toarnă apa (poate fi din robinet), iar apa sub influenta schimbărilor de temperatura devine abur.
Temperatura aburului de 120 de grade.

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Dispozitiv profesional cu abur pentru curatarea podelelor
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
97%
Merita

Nota noastra

Pro: Tehnologia cu aburi
Pretul avantajos
Con: Nimic de reprosat

  • Design
  • Eficienta
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More