Telefon Mobil Ulefone S7, 5″ HD, 8GB, A7.0, Rosu

Telefon Mobil Ulefone S7, 5" HD, 8GB, A7.0, Rosu (Husa Silicon + Folie)

0 199

Review: Telefon Mobil Ulefone S7, 5″ HD, 8GB, A7.0, Rosu (Husa Silicon + Folie)

Compania chineză Ulefone, în ultimii ani, și-a mărit serios profiturile și popularitatea în afara țării sale. Și deși liderii pieței sunt încă departe, un număr imens de smartphone-uri interesante și echilibrate nu pot să nu mulțumească publicul. Eroul revizuirii de astăzi este impresionant de un preț incredibil de scăzut, de o funcționalitate excelentă și de un design frumos, rară pentru o astfel de categorie de prețuri.

Ramele destul de înguste ale Ulefone S7, combinate cu textura originală a panoului din spate și o cameră elegantă dublă, sporesc foarte mult impresia pozitivă din exterior. Ecranul de 5 inci al Ulefone S7 este realizat de tehnologia IPS și este gata să se laude cu strălucirea și contrastul bun și, de asemenea, rezoluția destul de decentă a HD. Singurul dezavantaj al display-ului Ulefone S7 este dualtouch, dar senzorul cu 5-10 de atingeri complete pentru prețul solicitat poate fi găsit numai în unități rare.

Specificațiile nu sunt de top, dar sunt suficiente pentru a lucra zilnic cu gadgetul. Ele sunt reprezentate de procesorul Mediatek MT6580 eficient din punct de vedere energetic, 1 GB de memorie RAM și un chip grafic Mali 400MP2. Volumul spațiului este minim și ajunge la 8 GB, ceea ce este standard pentru intervalul de costuri. Dar ajutorul pentru un utilizator vine de la un slot pentru carduri microSD, capabil să găzdui până la 128GB de filme, muzică și alte tipuri de informații.

Ulefone S7 are o pereche de camere în spate de 8 și 5 megapixeli ce caracterizează dispozitivul ca un telefon ieftin cu cameră. Fotografiile sunt clare și saturate, iar seara calitatea lor scade. O camera frontala nu prezintă rezultate excelente, dar este potrivita pentru înlocuirea oglinzii. Bateria de la 2500mAh va da până la 5-6 ore de funcționare activă a ecranului IPS. Optimizat Android 7.0 rulează fără probleme și rapid, dar viteza internetului este limitată de lățimea de bandă a rețelelor 3G. Dar această omisiune nu afectează percepția generală a unui dispozitiv foarte ieftin, frumos și tehnologic demn de vânzări excelente.

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Telefon Mobil Ulefone S7, 5" HD, 8GB, A7.0, Rosu (Husa Silicon + Folie)
Scorul Acordat
31star1star1stargraygray

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More