Telefon mobil Samsung Galaxy S8

Telefon mobil Samsung Galaxy S8, Dual Sim, 64GB, 4G, Orchid Grey

0 151
100%
Merita

Nota noastra

Pro Rezistent la apa
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Display

Review Telefon mobil Samsung Galaxy S8, Dual Sim, 64GB, 4G, Orchid Grey.

IRIS SCAN

Privirile indiscrete nu sunt o problema atunci când folosești scanarea irisului cu Galaxy S8 și S8+. Irisul are un model unic și este aproape imposibil de replicat. Astfel, prin scanarea irisului, telefonul tău și conținutul acestuia sunt disponibile doar pentru tine. Iar când vrei sa-l deblochezi foarte repede, recunoașterea faciala este cea mai buna opțiune.

BIXBY

Bixby schimba complet modul în care interacționezi cu telefonul. Este un asistent personal care înțelege cuvintele rostite, textul și tastarea, astfel încât nu vei fi niciodată limitat la un singur mod de comunicare. De asemenea, schimba complet modul în care cauți. Nici măcar nu e nevoie sa întrebi, poți sa-i arați lui Bixby ce vrei, deschizând aplicația camerei. E foarte ușor de folosit.

CAMERA PRINCIPALA 12MP

Întunericul nu mai este o provocare pentru camera telefonului Galaxy S8 și S8+. Lentila luminoasa de F1.7 și pixelii de 1,4 µm aduc mai multa lumina atunci când este nevoie, astfel încât ceea ce vezi este exact ceea ce vei obține în cadru. Folosind Pro Mode vei putea modifica: IOS, Shutter speed, Exposure, Color tone, Manual focus și WB(White Balancee).

CAMERA SECUNDARA 8MP

Selfie făcut corect!

Pornește camera pentru selfie și realizează fotografii pe care toată lumea le va aprecia. Smart Auto Focus urmărește poziția fetei, astfel încât indiferent dacă folosești bratul sau un selfie stick toată lumea din imagine va fi focalizata. Procesarea multi-cadru a imaginii face ca selfie-urile tale sa fie foarte clare.

Pe ploaie sau pe soare, funcționează perfect!

Poți rămâne în ploaie, fără umbrela, dar vei găsi drumul spre casa fără a-ți pierde calmul atunci când stropii de apa vor apărea pe telefon. Pentru ca telefoanele Galaxy S8 și S8+ sunt dotate cu aceeași rezistenta la apa și la praf IP68 la care te aștepți din partea telefoanelor Galaxy.

Rezistent la apa pana la adâncimea de 1.5 metri timp de 30 de minute.

O baterie care durează atât cât ai nevoie

Poți utiliza Galaxy S8 sau S8+ pentru mai mult timp cu fiecare încărcare, deoarece procesorul mai performant înseamnă o utilizare mai eficienta a duratei de viata a bateriei. Iar cu încărcarea wireless și capacitatea de încărcare rapida, încărcarea bateriei este ușor de realizat.

 


Galaxy S8

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Telefon mobil Samsung Galaxy S8
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
100%
Merita

Nota noastra

Pro Rezistent la apa
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Camera
  • Display

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More