Telefon mobil Ulefone S8 Plus

Telefon mobil Ulefone S8 Plus, Dual SIM, Quad-Core, 2GB RAM, 16GB, 5.3", Dual Camera 13+5MP, Android 7.0, 3000mAh, Black

0 142
93%
Merita

Nota noastra

Pro: Design modern
Autonomie mare
Contra: Dimensiuni mari

  • Design
  • Afisaj
  • Autonomie
  • Pret

Review Telefon mobil Ulefone S8 Plus

Pachetul de retail este unul simplu şi include câteva accesorii utile în activitatea zilnică: încărcătorul, cablul de date USB 2.0 – microUSB, ghid de utilizare, husă din silicon şi folie de protecție aplicată pe display încă din fabrică. Dacă folia pare a deveni deja un standard în industrie, husa din silicon este o surpriză plăcută care oferă un plus de garanție la capitolul rezistența.

Ulefone S8 Plus este un smartphone elegant raportat la competiţia din segment, însă este destul de mare ca dimensiuni: 9.2 mm grosime şi 184 gr. greutate. Într-un fel este cumva logic să fie mai butucănos în condiţile în care sunt utilizate unele dintre cele mai ieftine componente hardware, iar acestea au în spate de cele mai multe ori tehnologii vechi şi depăşite.

S8 Plus sta foarte bine la display si acumulator. Gasim un afisaj de 5.3-inch cu specificatii surprinzatoare: panou Sharp IPS LCD, rezolutie HD, multitouch si sticla 2.5D.

In ceea ce priveste bateria, producatorul chinez a pus una de capacitate generoasa in cuantum la 3000mAh. Acumulatorul se descurca onorabil in majoritatea situatiilor: standby de 120 ore, 24 ore de utilizare, 13 ore de convorbiri si 9 ore de rulaj video continuu.

Telefonul este construit din plastic, doar rama având inserţii metalice, iar capacul este detaşabil şi oferă acces la baterie şi sloturile SIM / microSD. Ulefone S8 Pro se aşează destul de bine în mână, are un grip decent, dă senzaţia de greutate, iar din punct de vedere al finisării i-aş da o notă de 8 pe o scară de la 1 la 10.

De apreciat că Ulefone a încercat să îi implementeze un design modern, cu elemente care să îl scoată din banalul terminalelor de sub 100 dolari. Pe alocuri a reuşit (liniile curbate, rama metalică, estetica plăcută vizual), însă cred că un plus de atenţie la detalii

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Telefon mobil Ulefone S8 Plus
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
93%
Merita

Nota noastra

Pro: Design modern
Autonomie mare
Contra: Dimensiuni mari

  • Design
  • Afisaj
  • Autonomie
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More