Telefon mobil Huawei P10

Telefon mobil Huawei P10, Dual Sim, 64GB, 4G, Mystic Silver

0 165
98%
Merita

Nota noastra

Pro: Ecranul
Bateria
Con: situarea amprentei in fata

  • Design
  • Ecran
  • Audio
  • Pret

Review Telefon mobil Huawei P10

Design înțelept, telefonul arată mai mult ca un iPhone 7 decât un telefon Huawei. Unele dintre variantele colorate, cum ar fi versiunea albastră, se diferențiază printr-o finisare texturate. În general, totuși, dacă nu era vorba de portul USB de tip C – nu de fulger – din partea inferioară a telefonului și de marcajele Leica și Huawei din spatele lui, ați putea greși cu greu P10 pentru un telefon Apple.

Unii vor deranja lipsa de originalitate; pentru mine, acest lucru nu este prea mult de o problemă, deoarece P10 ticks toate casetele dreptul atunci când vine vorba de funcționalitate.

Exteriorul metalic se simte în mod corespunzător solid, iar utilizarea geamului Gorilla 5 pe ecranul frontal ar trebui să ofere rezistență rezistentă la zgârieturi – deși încă nu aș fi scăpat-o într-un buzunar cu cheile.

Grosimea de 7mm și greutatea de 142g a lui P10 îl fac super-confortabil, chiar și pentru cei cu mâini mici. Sunt de asemenea încântat să văd că telefonul are un slot pentru cartelă microSD, care va permite utilizatorilor să adauge încă 256 GB de spațiu la spațiul de stocare de bază 64GB încorporat.

Singura mea ușurință este că Huawei a optat pentru poziționarea scanerului de amprentă pe fața lui P10, deoarece am găsit întotdeauna o plasare spate mai intuitivă în uz. Scanerul de pe P9 a fost un exemplu deosebit de bun, cu plasarea exact acolo unde degetul meu arătat în mod natural când îl ținea.

Huawei a reușit parțial să facă acest lucru prin adăugarea unor opțiuni avansate de control la scanerul P10. O scurtă apăsare acționează ca un buton standard înapoi, în timp ce o presare lungă vă aduce înapoi pe ecranul inițial. Trecerea la stânga sau la dreapta va afișa ecranul Aplicații generale.

Huawei a încărcat modelul P10 cu un ecran de rezoluție de 10 inci, de 10 “. Pe hârtie, acesta este un pas marcat în jos de la P10 Plus, care vine cu un ecran de 5,5 inch și un afișaj de rezoluție 2K. Cu toate acestea, în lumea reală, nu am întâmpinat nicio problemă cu ecranul P10.

Multe nave pilot, cum ar fi Galaxy S7, ar fi făcut saltul la Quad-HD, dar adevărul este că majoritatea oamenilor nu vor observa diferența în numărul pixelilor. Pixelul P10 de 432ppi (pixeli pe inch) înseamnă că este imposibil să discernem pixeli și pictograme individuale, iar textul arată foarte clar.

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Huawei P10
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
98%
Merita

Nota noastra

Pro: Ecranul
Bateria
Con: situarea amprentei in fata

  • Design
  • Ecran
  • Audio
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More