Monitor LED VA 23.8″ BenQ GW2470HL

Monitor LED VA 23.8" BenQ GW2470HL, Full HD, 2x HDMI, Flicker-free, Low Blue Light Plus

0 155
96%
Merita

Nota noastra

Pro: Calitate video superioara
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Dimensiune
  • Audio
  • Video
  • Pret

Review Monitor LED VA 23.8″ BenQ GW2470HL, Full HD, 2x HDMI, Flicker-free, Low Blue Light Plus

GW2470HL este un monitor FHD de 23,8 inchi FHD (1920×1080), proiectat cu tehnologia BenQ Eye-Care ™, cum ar fi tehnologia Low Blue Light Plus și tehnologia Flicker-free pentru a aduce confort vizual în timpul perioadelor de vizionare extinse, oferind detalii deosebite pentru o performanță vizuală izbitoare. Construit cu combinația de vis de LED-uri cu panou VA, GW2470HL este obligat să aducă o nouă experiență vizuală și bucurie pentru tine ,având culori autentice , contrast mai mare și detalii mai clare.

O întruchipare perfectă a filozofiei designului “mai puțin este mai mult”, GW2470HL este o completare încântătoare pentru aproape orice spațiu modern. Fiecare aspect al formei și caracteristicii sale este redus pentru a unifica simplitatea și funcționalitatea într-o estetică pură. În plus, utilizatorii se bucură de plăcerea vizuală și confortul optim al ochilor cu tehnologia exclusivă BenQ Eye-Care Technology. Modelul GW2470HL nu este doar o sărbătoare a stilului de viață minimalist și elegantității moderne, ci și poarta de acces la plăcerea de zi cu zi pentru agrement și afaceri.

Tehnologia Low Light Light Plus filtrează radiația albastru-violetă mai scurtă, mai mare (420 ~ 455nm), care este dăunătoare pentru ochi, în timp ce restul de lumină albastră turcoaz benefic (455 ~ 480nm) rămâne.

Lumina spectrală albastră produsă de ecrane regulate de calculator este o cauză principală a oboselii ochilor. BenQ GW2470HL vine echipat pentru a preveni oboseala ochilor asociată cu lumina spectrului albastru. Cu niveluri scăzute de lumină albastră reglabilă, vă puteți mări confortul de vizionare, mai ales după ore îndelungate de utilizare.

4 moduri de scenarii pentru utilizatori oferite prin tehnologia Low Blue Light Plus sunt concepute pentru a oferi cea mai bună calitate a imaginii și o experiență mai bună de vizualizare pentru o gamă largă de comportamente ale utilizatorilor.

Tehnologia fără pâlpâire elimină pâlpâirea la toate nivelele de luminozitate și reduce în mod eficient oboseala ochilor. Ecranele LCD convenționale se aprind de 200 de ori pe secundă. Ochii dvs. pot să nu vadă pâlpâirea, dar cu siguranță îi pot simți. Deci, eliberați-vă ochii de la efectul de pâlpâire inconfortabil prin trecerea la un monitor BenQ Flicker-free.


GW2470HL

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Monitor LED VA 23.8" BenQ GW2470HL
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
96%
Merita

Nota noastra

Pro: Calitate video superioara
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Dimensiune
  • Audio
  • Video
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More