Monitor LED TN, AOC 21.5″, E2280SWN

Monitor LED TN, AOC 21.5", E2280SWN, Negru

0 149
92%
Merita

Nota noastra

Pro: Calitate video excelenta
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Dimensiune
  • Audio
  • Video
  • Design
  • Pret

Review Monitor LED TN, AOC 21.5″, E2280SWN, Negru.

Monitorul LED AOC E2280SWN oferă performanta solida pentru aplicațiile standard de acasă cât și de la birou. Aplicațiile inteligente, cum ar fi Screen+ și i-Menu diversifica experiența utilizatorului și ajuta la economisirea energiei. AOC E2280SWN vine cu un finisaj elegant de culoare neagra, un panou de tip TN cu rezoluție Full HD care reacționează rapid, oferind un timp de răspuns de doar 5 ms și imagini clare.

Dar acum există un nou efort de 22 de inci. Bine, la o inspecție apropiată, nu o să o confundați cu un panou premium. Materialele plastice sunt destul de grosiere, iar panoul de blocare care se învârte în spatele standului vă va face dinții cu senzație de mâncărime dacă nu sunt ușor de înșurubat panourile și un sentiment mai larg de tactilitate sunt lucruri care te deranjează. Dar aspectul este cu siguranță plăcut contemporan. Este destul de distractiv pentru un monitor care costa putin, asta e sigur.

Principalul dezavantaj al designului condus de stil este că vă limitează la reglarea înălțimii și înclinării. Apoi, din nou, la acest capăt al pieței, numai tilt-ul este de obicei lotul tău. În caz contrar, AOC este cu puțin înainte de joc prin această valoare.

Calitatea imaginii este puțin oprită. Chiar trebuie să va jucați cu setările pentru a obține imaginea corectă. Chiar și atunci, când se editează documente, lucrurile par a fi puțin decolorate. Oh și butonul de alimentare este un coșmar. Este butonul pe care îl folosiți pentru meniu. Pentru a opri, trebuie să țineți apăsat butonul timp de aproximativ 3 secunde, dacă nu deschideți meniul pe care apoi trebuie să îl așteptați să dispară (aproximativ 5 secunde), apoi încercați din nou. Când doriți să selectați o opțiune pe care o deplasați apăsând butonul, apoi așteptați (încă 5 secunde). Acest lucru este atât de enervant, nu aveți idee.


E2280SWN

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Monitor LED TN, AOC 21.5", E2280SWN
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
92%
Merita

Nota noastra

Pro: Calitate video excelenta
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Dimensiune
  • Audio
  • Video
  • Design
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More