Casca bluetooth Jabra Halo Smart

Casca bluetooth Jabra Halo Smart, Blue

0 160
93%
Merita

Nota noastra

Pro Poti conecta 2 telefoane
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Review Casca bluetooth Jabra Halo Smart, Blue.

Cu prețuri rezonabile, vă puteți imagina că există o variație destul de mare în produsele disponibile în acest sector. Deci, găsirea celui potrivit va fi mult mai mult decât prețul. Dar asta am spus, că este important să găsim și cel mai bun preț. Scanerul nostru de prețuri caută sute de comercianți cu amănuntul pentru a vă găsi cea mai bună afacere. Pentru a găsi cel mai recent preț, trebuie doar să dați clic pe butonul “Pentru cel mai bun preț la Promoție”, unde veți putea citi o serie de recenzii ale clienților și puteți verifica cea mai bună ofertă.

Bratele se pot îndoi pentru poziționare perfecta. Căștile prezintă magneți pentru fixare în diverse poziții.

Vibrații – Poți seta casca pe vibrații, astfel te anunță discret când primești un apel sau un mesaj de notificare și poți pune casca la ureche doar când ai nevoie.

Comenzile vocale sunt acum mai simplu de realizat. Jabra Halo Smart prezinta unbuton dedicat care activeaza Siri sau Google Now .

Omologare IP54 – rezista la ploaie, transpiratie, murdar

2 telefoane sau dispozitive audio vor functiona in permanenta,  simultan, in timp real, in orice moment! a) Se pot conecta 2 telefoane si pot fi preluate apeluri de pe ambele telefoane, daca primiti un apel pe telefonul 2 in timp ce vorbiti pe telefonul 1, veti fi avertizat in casca, astfel puteti comuta intre cele 2 telefoane.
b) Se pot conecta 1 telefon + 1 player audio-video, astfel puteti asculta muzica pe player, iar daca primiti un apel telefonic, veti fi avertizat in casca si puteti comuta automat pe telefon pentru a prelua convorbirea.
c) Se pot conecta 1 telefon + 1 PC, astfel puteti asculta muzica sau purta convorbiri prin internet folosind PC-ul, iar daca primiti un apel pe telefon, veti fi avertizat in casca si puteti comuta automat pe telefon pentru a prelua convorbirea.

Procesor de sunet cu filtru de zgomot – imbunatateste auditia la interlocutor prin reducerea zgomotului din birou.


Smart

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Casca bluetooth Jabra Halo Smart
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
93%
Merita

Nota noastra

Pro Poti conecta 2 telefoane
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More