Laptop Dell Vostro 3568

Laptop Dell Vostro 3568 cu procesor Intel® Core™ i3-6006U 2.00 GHz, Skylake, 15.6", 8GB, 256GB SSD, Intel HD Graphics, Ubuntu Linux 16.04, Black

0 137
98%
Merita

Nota noastra

Pro: Procesor I3
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret

Review Laptop Dell Vostro 3568 cu procesor Intel® Core™ i3-6006U 2.00 GHz, Skylake, 15.6″, 8GB, 256GB SSD, Intel HD Graphics, Ubuntu Linux 16.04, Black.

Design si constructie
Capacul este acoperit cu un strat de plastic negru, striat pentru împiedicarea apariției micilor zgârieturi. Acesta are o aderenta foarte buna însă din păcate se îndoaie destul de ușor, chiar și la o apăsare ușoară. De asemenea, balamalele capacului sunt destul de strânse și ai nevoie mereu de ambele mâini pentru a reuși sa deschizi laptopul. Cred ca în viitor, după apariția uzurii, balamalele se vor mai slabi.

Pentru partea inferioara nu avem prea multe de spus. Racirea se face prin cele 3 orificii de pe capacul inferior, bateria este detasabila iar placuta ram si hdd-ul nu au un capac separat, deci pentru accesul la acestea trebuie demontat tot laptopul.

Partea laterala a laptopului este diferita de restul aparatului, materialul folosit aici fiind unul lucios. Partea laterala stanga incorporeaza un orificiu pentru aerisirea procesorului, portul RJ-45 pentru placa de retea, portul VGA, HDMI si doua porturi USB, dintre care doar unul este 3.0. Pe partea dreapta vom descoperi unitatea optica, un alt port USB 2.0, un cititor de carduri SD si portul jack de 3.5 mm pentru audio.

Dell vostro 3568 latura

In partea din interior este folosit acelasi plastic ce a fost folosit pe partea exterioara. Din pacate, acest tip de material atrage foarte usor amprentele si petele insa asta nu este o problema atat de mare. Partea cea mai nasoala este ca plasticul este atat de slab incat, chiar si cand nu tastam, simpla sprijinire a palmelor pe laptop vor face plasticul sa se indoaie. Din fericire aceste aspecte sunt oarecum salvate de tochpad. Acesta are o suprafata buna de alunecare iar cursorul este destul de precis. In plus, dimensiunile acestuia sunt destul de mari, facandu-l si mai usor de folosit.

Tastatura este destul de bine pusa la punct, din punctul meu de vedere insa acest aspect se poate judeca in functie de fiecare utilizator. Tastele au un timp de revenire foarte scurt si sunt silentioase.
Dezasamblare si posibilitatea unui upgrade
Asa cum mentionam mai sus, doar bateria poate fi eliminata fara prea mari batai de cap. Din pacate pentru a inlocui componente uzuale precum memoria ram sau hdd, avem nevoie sa demontam intregul laptop. Pasii pentru a putea dezasambla carcasa inferiora sunt urmatorii:

Eliminarea suruburilor de pe partea inferioara
Eliminarea bateriei
Eliminarea unitatii optice
Eliminarea tastaturii
Posibilitatile de upgrade nu sunt prea stralucite. Placa de baza este dotata cu 2 sloturi RAM ddr4 dintre care doar unul este ocupat. Pentru unitatea de stocare nu se pot face prea multe, laptopul fiind dotat cu un ssd de 250 GB de 2.5 inch. Se poate monta totusi un HDD de 2.5 inch in locul unitatii optice insa aceasta optiune este valabila doar pentru cei ce vor sa renunte definitv la CD/DVD-uri.

Sistemul de racire este unul standard, ce se poate gasi pe majoritatea laptopurilor. Acesta este alcatuit dintr-un ventilator si un radiator din care pleaca o conducta de cupru ce reuseste sa raceasca procesorul si placa video.
Display si grafica
Afisajul laptopului Dell Vostro 3568 este unul destul de bine pus la punct. Acesta ofera o rezolutie de 1920 X 1080 (HD), intr-o rama cu diagonla de de 15.6 inch. Densitatea pixelilor este de doar 100 ppi si 0.253 X 0.253 mm, distanta ideala intre retina si display fiind de 86 de cm.

Luminozitatea ecranului este acceptabila, ochiul nefiind deranjat indiferent daca aceasta este setata pe maxim sau minim.


Vostro 3568

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Laptop Dell Vostro 3568
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
98%
Merita

Nota noastra

Pro: Procesor I3
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More