Laptop Lenovo V330-15IKB

Laptop Lenovo V330-15IKB cu procesor Intel® Core™ i7-8550U pana la 4.00 GHz, Kaby Lake R, 15.6", Full HD, 8GB, 256GB SSD, AMD Radeon 530 2GB, Free DOS, Iron Gray

0 303
98%
Merita

Nota noastra

Pro: Procesor I7
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret

Review Laptop Lenovo V330-15IKB cu procesor Intel® Core™ i7-8550U pana la 4.00 GHz, Kaby Lake R, 15.6″, Full HD, 8GB, 256GB SSD, AMD Radeon 530 2GB, Free DOS, Iron Gray.

Simplu. Flexibil. Compatibil. Lenovo V330-15IKB este ușor de implementat de IT.

De încredere. Reparabil. Sigur. Modelul V330-15IKB face și întreținerea IT ușoara. Este fiabil – asa cum arată seria de teste riguroase pe care le suferă împotriva șocurilor, picăturilor și a altor extreme – și sigur, datorită declanșatorului fizic al camerei, cititorului de amprente Touch Type și firmware-ului integrat TPM 1.2. Și se poate baza pe garanția Lenovo Battery Guaranteed, oferind o acoperire de trei ani pentru bateriile non-CRU.

Lucrează si joacă mai bine

Cu ecranul antiglare cu ecran lat de până la rezolutia FullHD (1920 x 1080), vă veti bucura de imagini vizuale bogate, indiferent de ceea ce faceti. Realiza-ti munca. Fii creativ. Vizionati un film. Afisajul se deschide la 180 de grade, făcându-l simplu de împărtit si colaborat sau doar să vă simtiti confortabil folosind laptop-ul asa cum doriti.

Lucrati oriunde e mai usor

Tastatura ergonomică de pe Lenovo V330-15IKB a fost proiectată pentru confort si precizie de scriere. Tastatura de dimensiune completă vă permite să vă împovărati prin sarcini, în timp ce touchpad-ul mare îl face mai usor să fiti productiv oriunde vă aflati – nu este necesar mouse-ul.

Lenovo V330-15IKB emană profesionalism, datorită stilului contemporan, exteriorului cu două culori si design-ului subtire. Puneti o imagine ascutită pe afacerea dumneavoastra.

Modelul Lenovo V330-15IKB a fost construit pentru a rezista. Am testat pentru fiabilitate si durabilitate fată de opt conditii extreme: test de soc, testul de vibratii, tastatură, încercare de viată a balamalei, test de fiabilitate a ventilatorului, testul de încercare a panourilor, test de temperatură de functionare si testul de presiune. Acest laptop este gata pentru toate conditiile pe care le poate aduce afacerea dumneavoastra.

Nu uitati să zâmbiti

Indiferent dacă vă întâlniti cu un nou client potential sau colegii dumneavoastra din întreaga lume, Lenovo V330-15IKB v-ati acoperit pentru o experientă excelentă de videoconferinte. Difuzoarele stereo oferă un sunet bogat (ceea ce este excelent pentru muzică si pentru filme). Camera web HD asigură imagini atât de clare si clare încât veti simti că sunteti în aceeasi cameră cu participantii la întâlnire.

Preveniti furtul fizic cu slotul de blocare Kensington. În plus, declansatorul camerei fizice vă ajută să vă protejati confidentialitatea – glisati-o pentru a nu lăsa obiectivul camerei să nu vadă nimic.


Lenovo

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Laptop Lenovo V330 15IKB
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
98%
Merita

Nota noastra

Pro: Procesor I7
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More