Ultrabook Lenovo 14” New ThinkPad X1

Ultrabook Lenovo 14'' New ThinkPad X1 Carbon 5th gen, WQHD IPS, Core i7-7500U, 16GB, 1TB SSD, GMA HD 620, 4G LTE, FingerPrint,

0 141
95%
Merita

Nota noastra

Pro Procesor I7
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret

Review Ultrabook Lenovo 14” New ThinkPad X1 Carbon 5th gen, WQHD IPS, Core i7-7500U, 16GB, 1TB SSD, GMA HD 620, 4G LTE, FingerPrint,.

Lenovo X1 Carbon, Intel® Core™ Processor i7-7500U, 14.0″ WQHD (2560×1440) IPS, 16GB LPDDR3 soldered onboard, 256GB PCIe SSD OPAL2.0, 4G LTE-A Sierra EM7455 + Lenovo Connect SIM, Windows 10 Pro, 3 Year Onsite

Ultrabook Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen5 Intel Core Kaby Lake i7-7500U 256GB SSD 16GB Win10 Pro 4G LTE WQHD Fingerprint

Atât de usor încât uitati că îl aveti în geantă
Cu o greutate de numai de 1,13 kg si o grosime de 16 mm, noul X1 Carbon este cel mai mic si mai subtire ultrabook de business fabricat vreodată. Este posibil să vă verificati în permanentă geanta pentru a vă asigura că îl aveti la dvs.

Portabilitate fără compromisuri
Având o amprentă cu 8% mai mică decât cea a generatiilor mai vechi, noul X1 Carbon este mai usor de manevrat, de transportat si simplifică lucrul în deplasare. Dar care este cel mai mare avantaj? O putere mai mare de procesare, mai multă memorie si mai mult spatiu de stocare pentru a vă accelera rezultatele de business. În plus, am reusit să păstrăm ecranul de 14″ – care s-a transformat acum în Quad-HD – într-o carcasă de 13″. Asta da inovatie!

Ultrathin and light ThinkPad X1 Carbon delivers a premium experience.

Protectie pentru dispozitiv
Datorită carcasei ranforsate cu patru straturi de fibră de carbon si structura din aliaj de magneziu pentru un plus de rezistentă, noul X1 Carbon face fată oricărei provocări. De la băuturi vărsate la socuri si lovituri, acest laptop a trecut 12 teste de specificatii la parametrii militari si peste 200 de teste de durabilitate. Fie că lucrati la birou sau în deplasare, X1 Carbon vă oferă tot suportul necesar.

Rămâneti permanent conectat
Chiar dacă sunteti în afara ariei de acoperire WiFi, noul X1 Carbon este dotat cu Qualcomm® Snapdragon™ X7 LTE-A, care vă permite să rămâneti conectat si să aveti avea acces la toate datele si aplicatiile din cloud.

De la 0 la 80% în doar 60 de minute
X1 Carbon asigură o autonomie a bateriei de până la 15,5 ore. Iar dacă bateria este aproape consumată, functia de încărcare rapidă atinge nivelul de 80% în numai o oră. Prin urmare, în pauza de prânz sau în timpul unei opriri vă puteti încărca usor bateria pentru cel putin 12 ore.

Fiti pregătit pentru o viteză uimitoare
Dispozitivul X1 Carbon include Intel® Thunderbolt™ 3&m, tehnologia uimitor de rapidă care oferă performanta Thunderbolt la viteze de până la 40 Gbps la portul USB-C. Conectati un cablu de la portul USB-C la un dispozitiv dotat cu Thunderbolt 3 si obtineti un volum de date de 4 ori mai mare si o lătime de bandă video de 2 ori mai mare decât cu orice alt tip de port, efectuând totodată alimentarea cu energie. Asadar, beneficiati de Thunderbolt, USB-C si DisplayPort. În plus, aveti posibilitatea redării pe două ecrane 4K cu dockul Thunderbolt.

Intel Thunderbolt 3 technology on ThinkPad X1 Carbon

Magie curată!
Atunci când vă apropiati de biroul dvs. având X1 Carbon în mână, acesta se conectează automat la monitor, la tastatura externă si la mouse. Și mai mult decât atât, atunci când intrati în sala de conferinte, prezentarea dvs. apare aproape instantaneu pe ecran, cu boxele conectate. Cu dockul ThinkPad WiGig, uitati de grija cablurilor.

Evităm reinventarea tehnologiilor deja existente
Lenovo a vândut peste 100 de milioane de dispozitive ThinkPad, toate dotate cu tastatura noastră premiată, ergonomică si foarte precisă. Iar X1 Carbon oferă aceeasi interactiune legendară pe care specialistii IT si utilizatorii finali, în egală măsură, o apreciază si o asteaptă de la ThinkPad zi de zi.

Uitati de parolă!
Cu Windows Hello, nu va mai fi nevoie să retineti nicio parolă. Pentru a vă conecta la laptop, atingeti scanerul de amprente sau folositi noua cameră cu infrarosu prevăzută cu tehnologie avansată de recunoastere facială.

Mai putin chiar înseamnă mai mult
X1 Carbon este disponibil cu Microsoft Windows 10 Pro Signature Edition. Gata cu versiunile demo sau aplicatiile nedorite. Gata cu distragerile. Configurare usoară pentru specialistii IT.

Clasic sau modern – dumneavoastră decideti
Noul X1 Carbon este disponibil în două culori pentru a se adapta stilului dvs.: aspectul elegant si traditional pe negru al dispozitivului ThinkPad sau lookul modern pe argintiu (disponibil în curând).

Mereu protejat
X1 Carbon beneficiază de garantie standard internatională. Aceasta înseamnă că puteti obtine asistentă în 160 de tări. Ne desfăsurăm activitatea în întreaga lume, pentru ca si dvs. să puteti face acest lucru.


ThinkPad X1

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Ultrabook Lenovo 14'' New ThinkPad X1
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
95%
Merita

Nota noastra

Pro Procesor I7
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret

Spune ce crezi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More