Masina de spalat semi-automata, meister Hausgerate, HRH-8SC, 7kg, 2 cuve, Culoare Alb/Albastru

Masina de spalat semi-automata, meister Hausgerate

184
93%
Merita

Nota Noastra : 10

Pro : Eficienta maxima, consum insemnificativ.
Contra : Designul nearatos.

  • Design
  • Economie
  • Putere
  • Spatiu de incarcare

Masina de spalat meister Hausgerate, este una dintre cele mai bune produse pe care le puteti cumpara din aceasta gama. Nu va rupe buzunarul si face o treaba de minune cu cei 7 kg cuva de incarcare pe care ii are.

De asemena rotatiile pot ajunge pana la 1300 rpm, ceea ce pentru acest segment de masini de spalat semi-automate este o cifra imbatabila. Structura ei este din plastic pentru a nu avea o greutate considerabila, ea are doar 16 kg, ceea ce permite sa o depoziteti usor oriunde. Dimensiunile reduse in valoare de 765 x 440 x 870 mm, ajuta si ele la depozitarea cu mare usurinta, o poti lua rapid oriunde te duci, daca ai nevoie de ea.

Puterea joaca un rol important in alegerea unei masini de spalat, deoarece aceasta are una de 520 W maxim, inca o data o pune in valoare fata de alte masini de spalat rufe de acest gen si pot spune cu usurinta ca aceasta, meister Hausgerate, este cea mai buna pe care am testat-o pana in momentul de fata.

Punctul cel mai slab la acest produs este evident designul care nu este prea aratos, insa pentru acest pret ireprosabil, nu ne putea astepta la ceva frumos, ci mai de graba la ceva foarte bine functional.

Ceea ce o pune cel mai mult in valoare pe meister Hausgerate, este nivelul de zgomot pe care il creeaza, avand doar 72 dB maxim, atunci cand activezi functia de centrifuga. Pentru o putere asa consistenta este incredibil cum acestia au reusit sa reduca asa considerabil zgomotul, fata de modelele anterioare, atunci cand masina este in functie la puterea sa maxima.

Avand in vedere ca aceasta masina de spalat, tine cu buzunarul tau si la achizitie, reuseste sa te surprinda si la consumul energetic care este extrem de mic, aproximativ 0.23 kWh la programul standard. De asemenea face parte din Clasa A de consum energie.

Concluzia este ca acest produs este un ireprosabil best-buy din gama in care se afla. Va incurajez sa nu ratati ocazia unica sa-l achizitionati la un pret de nimic, fiind inca in promotie.

Masina de spalat semi-automata, meister Hausgerate, HRH-8SC

Masina de spalat semi-automata, meister Hausgerate, HRH-8SC

Sumar
Data Review
Produs Analizat
Masina de spalat semi-automata, meister Hausgerate
Scorul Acordat
51star1star1star1star1star
93%
Merita

Nota Noastra : 10

Pro : Eficienta maxima, consum insemnificativ.
Contra : Designul nearatos.

  • Design
  • Economie
  • Putere
  • Spatiu de incarcare

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More