Aparat de aer conditionat Yamato YW12IG1

Aparat de aer conditionat Yamato YW12IG1 12000 BTU, Inverter, Auto Restart, Filtru lavabil, Turbo, Display LED, Timer
98%
Merita

Nota noastra

Pro Racire inteligenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Racire
  • Pret

Review Aparat de aer conditionat Yamato YW12IG1 12000 BTU, Inverter, Auto Restart, Filtru lavabil, Turbo, Display LED, Timer.

Cu prețuri rezonabile, vă puteți imagina că există o variație destul de mare în produsele disponibile în acest sector. Deci, găsirea celui potrivit va fi mult mai mult decât prețul. Dar asta am spus, că este important să găsim și cel mai bun preț. Scanerul nostru de prețuri caută sute de comercianți cu amănuntul pentru a vă găsi cea mai bună afacere. Pentru a găsi cel mai recent preț, trebuie doar să dați clic pe butonul “Pentru cel mai bun preț la Promoție”, unde veți putea citi o serie de recenzii ale clienților și puteți verifica cea mai bună ofertă.

Yamato YW12IG1 Dezghețare inteligenta

Dezghețarea unității exterioare nu se mai realizează la un anumit interval de timp, ci doar atunci când este nevoie, prin aceasta oferind un confort sporit și o economie de energie.
Functia sleep

Pentru a asigura confortul in timpul somnului, jetul de aer este directionat catre tavan si ventilatorul isi reduce turatiile pentru a scadea nivelul de zgomot.

Yamato YW12IG1 Functia de temporizare

Permite pornirea sau oprirea aparatului la o ora prestabilita, asigurandu-se astfel un climat placut inainte de a ajunge acasa, totodata se poate evita uitarea aparatului pornit.

FYamato YW12IG1 unctia de auto-restart

In cazul unei caderi neprevazute a retelei de tensiune electrica, aparatul are capacitatea sa porneasca automat si sa revina la setarile initiale, imediat ce tensiunea electrica a fost restabilita.

Yamato YW12IG1 Racire turbo

Pentru a realiza o temperatura confortabila intr-un timp cat mai scurt, aparatul functioneaza la un debit maxim de aer si cu o viteza maxima a compresorului.

Yamato YW12IG1 Operare auto

La pornirea aparatului, senzorii detecteaza temperatura incaperii si o aduc la un nivel optim de comfort, comform modului selectat.

Yamato YW12IG1 Dezumidificare

Aparatele de aer conditionat YAMATO au capacitatea de dezumidificare, functie importanta in momentele din an cand nivelul de umiditate nu se mai incadreaza in limitele de confort.

Mod econimic

Setarea termostatului se modifica automat in functie de temperatura pentru a evita racirea si incalzirea inutila. Aceasta ducand la o economie considerabila de energie.

Protectie impotriva aerului rece la incalzire

Cand aparatul functioneaza pe incalzire, acesta va sufla aer doar in momentul in care acesta a atins o temperatura suficient de ridicata.


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Aparat de aer conditionat Yamato YW12IG1
Scorul Acordat
5
98%
Merita

Nota noastra

Pro Racire inteligenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Racire
  • Pret
Yamato
Comentarii (0)
Adauga Comentarii