Aragaz Electrolux EKG51154OX

Aragaz Electrolux EKG51154OX, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere integrata plita si cuptor, Grill, Rotisor, 50 cm, Inox
90%
Merita

Nota noastra

Pro Usor de curatat
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Rezistenta la zgarieturi
  • Pret

Review Aragaz Electrolux EKG51154OX, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere integrata plita si cuptor, Grill, Rotisor, 50 cm, Inox.

Cu prețuri rezonabile, vă puteți imagina că există o variație destul de mare în produsele disponibile în acest sector. Deci, găsirea celui potrivit va fi mult mai mult decât prețul. Dar asta am spus, că este important să găsim și cel mai bun preț. Scanerul nostru de prețuri caută sute de comercianți cu amănuntul pentru a vă găsi cea mai bună afacere. Pentru a găsi cel mai recent preț, trebuie doar să dați clic pe butonul “Pentru cel mai bun preț la Promoție”, unde veți putea citi o serie de recenzii ale clienților și puteți verifica cea mai bună ofertă.

O usa din sticla care este usor de mentinut curata

Panourile din sticla ale acestei usi sunt usor de curatat. Puteti sa scoateti cu totul usa si panourile din sticla si sa le curatati rapid.

Impresionati-va musafirii printr-o rotisare perfecta direct din cuptorul dumneavoastra!

Acest rotisor este cea mai usoara si sigura metoda care va asigura servirea unei fripturi perfecte – este complet automat, trebuie doar pornit.

Mai mult spatiu pentru accesoriile dumneavoastra intr-o zona inspirat aleasa

Spatiul pentru depozitare inspirat plasat in partea de jos a aragazului va ofera, in plus, certitudinea ca veti avea la indemana toate accesoriile importante, exact cand va doriti.

Noua usa demontabila a cuptorului faciliteaza curatarea

Datorita noului sistem de balamale, usa acestui cuptor poate fi demontata pentru o curatare mai usoara. Astfel, puteti accesa fiecare parte a cuptorului, chiar si locurile greu accesibile.

Intotdeauna cel mai bun rezultat – nu mai exista mancare arsa!

Cu cronometrul inteligent, nicio mancare nu este arsa. Intotdeauna puteti programa procesul de gatit, pentru a fi siguri de cele mai bune rezultate.


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Aragaz Electrolux EKG51154OX
Scorul Acordat
5
90%
Merita

Nota noastra

Pro Usor de curatat
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Rezistenta la zgarieturi
  • Pret
Electrolux
Comentarii (0)
Adauga Comentarii