Aspersor rotativ irigatii Hunter PGP

Aspersor rotativ irigatii Hunter PGP, raza 8,2-15,8m
98%
Minunat

Nota Noastră

Pro: Produs excelent la un preț excelent, Incredibil de ușor de înlocuit. Întregul sistem de aspersoare este alcătuit din produse Hunter și sincer, nu vreau alt brand.

  • Design
  • Acoperire
  • Montare
  • Pret

Review Aspersor rotativ irigatii Hunter PGP, raza 8,2-15,8m

Seria PGP este un rotor rezidential standard al lui Hunter. Este cel mai bine folosit pentru distanțe de aspersoare între 6m și 15,8m. Este disponibil ca un model de arbuști (se instalează pe o conductă deasupra solului), 4 “pop-up și un model pop-up de 12”. Inelele interschimbabile permit schimbarea ușoară a duzei. Un capac de cauciuc pentru siguranță este standard (TOATE rotoarele ar trebui să vină cu asta!). Reglajele arcului se fac din partea de sus a capului. Ajustarea este destul de ușoară (dar nu cea mai ușoară). Acest rotor are o bună reputație, iar mii și mii sunt instalate și lucrează în întreaga lume. Strict rezidențial, nu vă așteptați la performanța sau viața de top, dar calitatea este egală sau mai bună decât rotoarele rezidențiale ale altor producători.

Una dintre caracteristicile mai interesante ale PGP este corpul opțional ATR, care permite ca un PGP Hunter să fie folosit ca un cap de schimb pentru sprinklerele Rainbird Mini-Paw sau Maxi-Paw. Pur și simplu eliminați sprinkler-ul Rainbird și instalați Hunterul în locul lor. Nu este nevoie să schimbați duza originala. Hunter crede în mod evident că există o piață de aspersoare de înlocuire pentru milioane de Mini-Paws care au fost instalate în ultimii 20 de ani!

PGP vine cu un sistem standard de duze cu 12 duze diferite. Un set opțional cu unghi inferior adaugă alte 8 duze cu unghi mic care sunt bune pentru zonele cu vânt. Rețineți că duzele cu unghi inferior au aceleași numere ca unele dintre duzele standard, cu toate acestea ele nu sunt echivalente. Nu puteți înlocui o duză cu unghi inferior # 4 pentru o duză standard # 4. Duzele cu unghi inferior consuma de două ori mai multă apă în același timp! De asemenea, duzele cu unghi inferior au o rază mult mai scurtă decât duzele standard.

Întregul sistem de aspersoare este alcătuit din produse Hunter și sincer, nu vreau alt brand. Ele sunt robuste și ușor de întreținut și sunt trimise cu aproximativ zece duze de pulverizare cu diferite forme de unghiuri și alte geometrii. Am unii care au fost în pământ timp de 6 ani și singurul lucru care a fost necesar este să curățați filtrele și să reglați rotația sprayului.

Produs excelent la un preț excelent. Am avut același produs cu un sistem de aspersoare eșuat (poate a fost ghinion). Am comandat acest produs, livrare rapidă, duza instalată de la capul de aspersoare vechi și l-am înșurubat în același loc ca și vechiul cap de aspersor. După ce au fost operate câteva sisteme de ajustare rapidă. Produs de înaltă calitate.

Sumar
Reviewer
wide
Data Review
Produs Analizat
Aspersor rotativ irigatii Hunter PGP
Scorul Acordat
5
98%
Minunat

Nota Noastră

Pro: Produs excelent la un preț excelent, Incredibil de ușor de înlocuit. Întregul sistem de aspersoare este alcătuit din produse Hunter și sincer, nu vreau alt brand.

  • Design
  • Acoperire
  • Montare
  • Pret
gradinahunter
Comentarii (0)
Adauga Comentarii