Aspirator Robot MIELE

Aspirator Robot MIELE Scout RX2 Home Vision
97%
Merita

Nota noastra

Pro curata extraordinar de bine
Contra nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Review Aspirator Robot MIELE Scout RX2 Home Vision.

Scout RX2 poate fi controlat ușor prin intermediul unei aplicații pentru smartphone sau tabletă din mers. Sunt disponibile mai multe funcții variate. De exemplu, pentru Scout poate fi programat un timp de pornire diferit în fiecare zi cu ajutorul timer-ului. Harta vă permite să urmăriți în orice moment procesul de curățare.

Utilizând ambele camere frontale puteți verifica în orice moment, chiar și din mers, dacă totul este în regulă acasă și dacă aparatul dvs. Scout RX2 muncește din greu. Puteți urmări activitățile de curățare în timp real și din perspectiva aparatului electrocasnic. Astfel, veți ști întotdeauna unde se află Scout. Butoanele cu săgeți simplifică la maximum navigarea aparatului. Bineînțeles, urmărirea în timp real a imaginilor camerei este criptată.

Doriți să utilizați aspiratorul Scout într-un mod diferit decât cel oferit prin programele sale automate? Nicio problemă – grație telecomenzii furnizate, puteți controla singuri aspiratorul robot. Datorită comenzilor simple, aspiratorul Scout poate fi ghidat direct către anumite zone, pe care apoi le curăță în detaliu.

7 senzori optici în partea din față a aspiratorului robot Scout permit recunoașterea mobilierului și altor obstacole din calea acestuia. Aparatul Scout se apropie cu atenție de aceste obiecte, pentru a curăța podeaua cât mai aproape de acestea. Toate coliziunile sunt evitate cu grijă . Un număr suplimentar de 3 senzori de sub aparat permit recunoașterea din timp a scărilor și previn căderea pe scări a aparatului Scout.

Datorită motorului puternic și roților cu caracteristici anti-derapare, aspiratorul Scout face tranziția de la podele netede la covoare fără nicio problemă. Nici chiar pragurile nu îl pot face să își piardă echilibrul. Astfel, puteți avea siguranța că aspiratorul robot de la Miele va urma în mod constant traseul optim – pentru a vă curăța în mod eficient casa.


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Aspirator Robot MIELE
Scorul Acordat
5
97%
Merita

Nota noastra

Pro curata extraordinar de bine
Contra nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret
Miele
Comentarii (0)
Adauga Comentarii