Casca bluetooth Jabra Style

Casca bluetooth Jabra Style, White
93%
Merita

Nota noastra

Pro: Calitate audio perfecta
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Audio
  • Pret

Review Casca bluetooth Jabra Style, White.

Cu prețuri rezonabile, vă puteți imagina că există o variație destul de mare în produsele disponibile în acest sector. Deci, găsirea celui potrivit va fi mult mai mult decât prețul. Dar asta am spus, că este important să găsim și cel mai bun preț. Scanerul nostru de prețuri caută sute de comercianți cu amănuntul pentru a vă găsi cea mai bună afacere. Pentru a găsi cel mai recent preț, trebuie doar să dați clic pe butonul “Pentru cel mai bun preț la Promoție”, unde veți putea citi o serie de recenzii ale clienților și puteți verifica cea mai bună ofertă.

nu este nevoie să sacrificați stilul când multitasking-ul este o necesitate și un apel vine. Designul sofisticat al stilului Jabra iese în evidență cu simplitatea sa, dar nu se ciocnește niciodată cu stilul tău personal. Setul cu cască este remarcabil de ușor, cu o suprafață de metal periat și suficient de mic pentru a nu părea prea strălucitor în timp ce stă la ureche. Deci, atunci când trebuie să ieșiți la mâini libere, puteți fi sigur că o faceți în stil.

Un buton pentru fiecare sarcină
Ușurința în utilizare a fost esențială în designul stilului. Există un singur buton pentru majoritatea sarcinilor, iar volumul și zgomotul de fundal sunt rezolvate fără să vă ridicați degetul.

Combinarea rapidă și simplă a dispozitivelor
Puteți combina instant Jabra Style cu dispozitivele compatibile NFC *. Doar atingeți setul cu cască pe dispozitiv și sunteți gata să plecați.
* Dispozitiv dependent

Asigurați-vă viața mai ușoară
Dacă întâmpinați defectarea setului cu cască, funcția Find My Jabra din aplicația Jabra Assist vă va ajuta să o localizați din nou. Prin intermediul aplicației, puteți vedea din punct de vedere geografic unde a fost activată ultima dată stilul Jabra Style.

Beneficii cheie:

Design elegant din oțel periat
Glisorul On / Off pentru manevrare intuitivă
Reglarea automată a volumului
Conversații de stare a bateriei și a conexiunilor
Tehnologia NFC * pentru împerecherea ușoară
HD Voice * pentru o calitate excepțională a apelurilor
Purtați-l toată ziua cu urechea transparentă sau cu Eargels ™ proiectată ergonomic
Stream muzică, podcast-uri sau direcții GPS
Până la 6 ore de convorbire


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Casca bluetooth Jabra Style
Scorul Acordat
5
93%
Merita

Nota noastra

Pro: Calitate audio perfecta
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Audio
  • Pret
Jabra
Comentarii (0)
Adauga Comentarii