Cuptor cu microunde HEINNER HMW-23GSS

Cuptor cu microunde HEINNER HMW-23GSS, 23 l, 800 W, Digital, Grill, Inox + Argintiu
100%
Merita

Nota noastra

Pro Capacitate mare
Contra nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Review Cuptor cu microunde HEINNER HMW-23GSS, 23 l, 800 W, Digital, Grill, Inox + Argintiu.

Despre HEINNER HMW-23GSS
Aspectul acestui cuptor cu microunde este unul plăcut, întrucât dispune de culoarea argintiu, fiind o culoare care se potrivește în aproape orice bucătărie, conferindu-i un aspect de noutate. De asemenea, ca material, include inoxul.
In privinta capacitatii acestui cuptor cu microunde, trebuie spus ca este de 23 l. Astfel, putem spune ca este cu cuptor cu microunde potrivit pentru a pregati mancare pentru intreaga familie. De asemenea, detine o putere de 800 W, aceasta fiind suficienta pentru ca mancarea sa fie gata cat mai rapid.

Despre HEINNER HMW-23GSS

Cuptorul cu microunde HEINNER HMW-23GSS – precizari care include domeniul tehnic
Cuptorul cu microunde HEINNER HMW-23GSS are un panou de comanda de tip electronic, ceea ce reprezinta un avantaj. Tot un avantaj de care dispune acest model de cuptor cu microunde este faptul ca include un grill, acesta fiind util pentru gatirea diverselor tipuri de mancaruri. Trebuie spus ca puterea acestui grill este de 1000 W, o astfel de putere fiind exact ceea ce trebuie pentru ca mancarea sa se pregateasca destul de repede. Privitor la tipul de afisare al informatiilor, trebuie spus ca este de tip LED, precum multe modele nou aparute.
Pe de alta parte, acest exemplar incorporeaza 9 programe, acestea find necesare pentru un gatit ca la carte. Dintre programele sale se mai remarca si cel de dezghetare, aceasta fiind utila pentru a dezgheta carnea sau orice alt aliment pe care aveti nevoie sa il pregatiti la masa.

Cuptorul cu microunde HEINNER HMW-23GSS beneficiaza si de un timer, aceasta fiind o functie utila intrucat va avertizeaza cat timp mai ramane pana cat durata programului se apropie de final.
Cu ajutorul celor 5 nivele de putere veti putea regla puterea cu care actioneaza acesta in functie de diverse tipuri de mancare pe care vreti sa le incalzeasca sau sa le decongeleze acesta.

O veste buna este faptul ca acest model poate preveni accidentele intrucat dispune de protectie pentru copii, aceasta fiind utila pentru familiile care asteapta sau au un copil. Este dotat si cu functia de semnal sonor, care va va anunta ca preparatul a fost incalzit sau vreun aliment a fost decongelat. Despre suportul rotund de care dispune acesta, trebuie spus ca are un diametru de 27 cm.


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Cuptor cu microunde HEINNER HMW-23GSS
Scorul Acordat
5
100%
Merita

Nota noastra

Pro Capacitate mare
Contra nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret
heinner
Comentarii (0)
Adauga Comentarii