Cuptor incorporabil AEG BSE792320M, Electric, Steampro, SousVide, Autocuratare hidrolitica, 70 de litri, Clasa A+, Display touch, Inox Antiamprenta

Cuptor incorporabil AEG BSE792320M
100%
Merita

Nota Noastra : 10

Pro : Performanta de top, gatire rapida si precisa, usor de curatat.
Contra : Nimic de reprosat acestui produs.

  • Design
  • Usor de curatat
  • Rezistenta la zgarieturi
  • Pret

Cuptorul încorporat AEG BSE792320M costă mai mult decât majoritatea, dar duce „multifuncționalul” la un nivel complet nou. Pe lângă ventilatorul obișnuit și modurile de încălzire convenționale, acesta oferă și gătit cu abur și o serie de dotări suplimentare, inclusiv setări pentru fabricarea iaurtului, uscarea, conservarea și dovedirea. Dar va trebui să gătească strălucit pentru a justifica prețul, așa că citiți recenzia noastră completă pentru a afla dacă acest cuptor merită fiecare bănuț.

Specificatii tehnice :

Tipul : unic electric incorporat

Capacitatea cuptorului BSE792320M : 65 litiri

Volumul utilizabil al cuptorului BSE792320M : 50,0324 litri

Înălţime : 59 cm

Lăţime : 60 cm

Adâncime : 62 cm

Costuri anuale de funcționare : 190 lei

Acest cuptor promite rezultate de restaurant chiar la dumneavoasta acasa.Bucătarii profesioniști s-au orientat mult timp către gătitul „sous vide” pentru a obține rezultate perfecte și consistente. SousVide aduce tehnologia de calitate a restaurantului în propria casă, permițându-vă să creați feluri de mâncare care vă depășesc așteptările.

Rezultate perfecte cu senzorul alimentar.Datorită senzorului alimentar al acestui cuptor, puteți măsura temperatura centrală din centrul vasului în timpul procesului de gătit. Deci, obțineți rezultatele perfecte de fiecare dată.

Rezultate optime de gatire cu senzor de umiditate.Experimentați o precizie absolută cu senzorul de umiditate. Gătitul este ridicat pe măsură ce senzorul măsoară și reglează nivelul de abur setat. Posibilitatea de a servi carne subțire cu legume și legume. Măsurători precise, rezultate perfecte.

Maretia “Gourmet” garantata, cu un mic ajutor profesional. Dispunând de un ecran LCD mare, acest cuptor intuitiv garantează măreția gourmet de fiecare dată folosind funcția de asistare a rețetei. Prin ajustarea automată a setărilor de temperatură și oră la o gamă largă de alimente, înseamnă că dețineți controlul complet asupra gătitului, indiferent dacă este vorba de cină pentru doi sau de o cină cu prietenii.

Un aspect si o experienta de utilizare de lux combinate cu o performanta premium. Tehnologia ușii de închidere moale încorporată asigură faptul că aceasta se închide întotdeauna ușor și silențios, pentru a oferi atât aspectul, cât și senzația de performanță premium.

Sumar
Reviewer
nic
Data Review
Produs Analizat
Cuptor incorporabil AEG BSE792320M
Scorul Acordat
5
100%
Merita

Nota Noastra : 10

Pro : Performanta de top, gatire rapida si precisa, usor de curatat.
Contra : Nimic de reprosat acestui produs.

  • Design
  • Usor de curatat
  • Rezistenta la zgarieturi
  • Pret
cuptorCuptor electric