Cuptor incorporabil Hansa BOEI68162

Pachet promo: Cuptor incorporabil Hansa BOEI68162, 62 l, 8 Functii, Grill, Clasa A, Inox + Plita incorporabila Hansa BHGI62018, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere electrica, Inox
80%
Merita

Nota noastra

Pro: Are un rotisor electric

  • Design

Review Pachet promo: Cuptor incorporabil Hansa BOEI68162, 62 l, 8 Funcții, Grill, Clasa A, Inox + Plita incorporabila Hansa BHGI62018, Gaz, 4 Arzătoare, Aprindere electrica, Inox.

Programator Ts
Datorita comenzilor cu senzori, panoul de comanda este foarte ușor de monitorizat și utilizat. Cu ajutorul programatorului Ts cu senzor, monitorizarea timpului de preparare și setarea timpului de oprire a cuptorului BOEI68162 se realizează deosebit de ușor.

Butoane retractabile
Butoanele retractabile elegante și ergonomice va permit sa mențineți curat panoul de comanda, făcând procesul de curățare ușor și confortabil. Butoanele retractabile sunt, de asemenea, niște elemente decorative deosebite. De acum, panoul de comanda nu va mai fi doar funcțional, ci și curat și elegant.

Rotisor electric
Un accesoriu util pentru obținerea unor fripturi cu crusta crocanta aurie, destinat în special preparării cărnii de pasare. Pentru rezultate optime, se recomanda utilizarea împreuna cu grill-ul sau împreună cu acesta și cu funcția de încălzire în partea superioara (super rotisare).

Sistem catalitic
Sistemul catalitic, ale cărui garnituri catalitice înlocuibile și ușor de montat absorb grăsimea și impuritățile, contribuie la menținerea curățeniei cavității cuptorului BOEI68162.

Grătare laterale
Grătarele din inox asigura susținerea ferma a tăvilor de copt din interiorul cuptorului BOEI68162, fiind ușor de culisat pentru introducerea și scoaterea din cuptorul BOEI68162. Aceste grătare sunt detașabile și pot fi spălate în mașina de spălat vase.

Convectie aer fierbinte 3D
In jurul ventilatorului este amplasata o rezistenta circulara mascata. Noua functie de convectie a aerului fierbinte 3D asigura o distributie optimizata a caldurii si circulatia constanta a aerului fierbinte, nemaiformandu-se astfel zone fierbinti.

Preîncălzire rapida
Puteți utiliza aceasta funcție pentru atingerea temperaturii dorite în cel mai scurt interval de timp posibil. Cuptorul BOEI68162 se încălzește la o temperatura de 150 °C în decurs de 4 minute, adică cu 20% mai rapid decât intervalul standard de încălzire. Acum va puteți concentra atenția asupra gătitului, fără a mai aștepta încălzirea cuptorului BOEI68162 la temperatura necesara. Încălzirea preparatelor este, de asemenea, mai ușoara și mai rapida

Decongelare
Aceasta este o funcție speciala, ideala pentru decongelarea unei multitudini de alimente, precum carnea, pestele, pâinea și prăjiturile. Oricând la îndemână.

Grill
Aceasta funcție este o soluție deosebit de eficienta pentru persoanele care prefera alimentele preparate la grill, facilitând considerabil frigerea alimentelor precum pestele, kebabul sau cârnații.

Capacitate XXL
Cavitatea cuptorului BOEI68162, care are capacitatea de 66 de litri, a fost conceputa pentru a fi cât mai încăpătoare posibil, astfel încât dumneavoastră sa puteți introduce cu ușurință vase de dimensiuni diferite și pentru a se facilita curățarea acesteia.

Suprafața emailata ușor de curățat
Suprafața neteda speciala facilitează curățarea interiorului cuptorului BOEI68162, ceea ce înseamnă ca urmele de alimente vărsate pot fi îndepărtate într-o clipa.

Sticla reflexiva
Sticla reflexiva din interiorul ușii reduce semnificativ temperatura exteriorului acesteia. Datorita ușii cu trei straturi de sticla și sistemului de răcire special, partea frontala a cuptorului BOEI68162 rămâne mai rece și, în consecință, este mai sigura.


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Cuptor incorporabil Hansa BOEI68162
Scorul Acordat
5
80%
Merita

Nota noastra

Pro: Are un rotisor electric

  • Design
cuptorhansa
Comentarii (0)
Adauga Comentarii