Aspirator cu filtrare prin apa Karcher DS 6

Aspirator cu filtrare prin apa Karcher DS 6, 2 l, Tub telescopic, 650 W, HEPA 12, Galben/Negru

Review Aspirator cu filtrare prin apa Karcher DS 6

Cu progresele moderne de astăzi, cele mai multe aspiratoare sunt acum îmbunătățite cu tehnologie de filtrare a apei. Filtrele de aer în aspiratoare fac de asemenea o mare diferență. Filtrele de aer pot ajuta la reducerea nivelului alergenilor. De exemplu, filtrele electrostatice și de înaltă eficiență de absorbție a particulelor (HEPA) pot îndepărta efectiv mulți alergeni din aer.

Noul aspirator cu filtrare de apă Kärcher DS 6 este echipat cu un filtru HEPA 12, împreună cu o tehnologie inovatoare a filtrului de apă, utilizează un sistem de filtrare în trei trepte. Acest lucru asigură că aerul evacuat emis este de 99,9% fără praf. Aceasta este o veste bună pentru persoanele care suferă de alergii sau pentru familiile care au copii mici în jur.

Filtrul de apă aspirator DS 6 de la Kärcher înfășoară apa la o viteză foarte mare în prima etapă a procesului de filtrare. O turbină cu aspirație eficientă din punct de vedere energetic face munca de aspirație a murdăriei din aerul care este tras prin apă. După trecerea prin apă, aerul trece prin alte două filtre înainte de a fi emis, făcându-l proaspăt și pur.

Fiecare accesoriu sau o parte al lui DS 6 se potrivește foarte bine în compartimentul desemnat și este învelit în capacul vidului. Aceast lucru înseamnă că nu sunt necesare capcane de praf inutile și nici un fel de bucăți mici care să se ascundă de degetele mici.Corpul lui DS 6 are două poziții pentru depozitarea rapidă și ușoară a furtunului de vid. Există o metoda de poziționare standard când aspiratorul se afla în uz și o poziționare unică în poziție verticală pentru spațiu de stocare redus. Pentru depozitare, există roți inteligente și sloturi pentru mâner, iar utilajul poate fi depozitat eficient, ceea ce reprezinta un bonus pentru proprietarii apartamentelor HDB.

 

Sumar
Reviewer
miky
Data Review
Produs Analizat
Aspirator cu filtrare prin apa Karcher DS 6
Scorul Acordat
5
aspiratorfiltrare
Comentarii (0)
Adauga Comentarii