Espressor automat Krups Evidence EA8908

Espressor automat Krups Evidence EA8908, 1450W, 15 bari, rezervor boabe 260g, rezervor apa 2.5L, rasnita 3 nivele, Negru
97%
Merita

Nota noastra

Pro Gust extraordinar
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Review Espressor automat Krups Evidence EA8908, 1450W, 15 bari, rezervor boabe 260g, rezervor apa 2.5L, rasnita 3 nivele, Negru.

Cu prețuri rezonabile, vă puteți imagina că există o variație destul de mare în produsele disponibile în acest sector. Deci, găsirea celui potrivit va fi mult mai mult decât prețul. Dar asta am spus, că este important să găsim și cel mai bun preț. Scanerul nostru de prețuri caută sute de comercianți cu amănuntul pentru a vă găsi cea mai bună afacere. Pentru a găsi cel mai recent preț, trebuie doar să dați clic pe butonul “Pentru cel mai bun preț la Promoție”, unde veți putea citi o serie de recenzii ale clienților și puteți verifica cea mai bună ofertă.

Krups Evidence EA8908 Bucura-te de un espresso perfect obținut cu ușurință absoluta

Un espressor automat, compact si usor de utilizat, ce incorporeaza tehnologii avansate pentru a elibera gustul desavarsit al cafelei in esenta sa cea mai pura. Bucura-te de bauturi exceptionale, o adevarata explozie de gust si savoare.

Design compact

Produsul are un design compact fara a face vreun compromis privind calitatea bauturilor oferite.

Krups Evidence EA8908 Tehnologie avansata pentru o cafea perfecta

Sistemul Krups Quattro Force optimizeaza fiecare etapa in procesul de obtinere a unui espresso de la boaba de cafea pana in ceasca: o rasnire cu 20% mai rapida*, presare perfecta, sistem de extractie avansat al cafelei si golire automata a sistemului dupa fiecare utilizare pentru performante de durata. *in comparatie cu modelele anterioare Krups.

Ecran LCD de mari dimensiuni

Acesta este intuitiv si prietenos, oferindu-ti un control deplin pentru ca tu sa obtii cu usurinta toate bauturile tale preferate.

Krups Evidence EA8908 Duza de abur pentru un cappuccino excelent

Usor de curatat pentru mai multa igiena si pentru un plus de confort, duza de abur ofera posibilitatea prepararii unui numar mare de bauturi. Savureaza un cappuccino cremos chiar la tine acasa.

Krups Evidence EA8908 Functie de memorare

Produsul este prevazut cu o functie de memorare prietenoasa ce-ti permite sa salvezi 2 retete diferite de bauturi, pastrandu-ti setarile optime de preparare a bauturii tale preferate pentru rezultate perfecte de fiecare data.


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Espressor automat Krups Evidence EA8908
Scorul Acordat
5
97%
Merita

Nota noastra

Pro Gust extraordinar
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret
Krups
Comentarii (0)
Adauga Comentarii