Espressor Krups Nescafe Dolce Gusto Oblo KP1105

Espressor Krups Nescafe Dolce Gusto Oblo KP1105, 0.8 l, 1500W,15 Bar, Capsule, Rosu
100%
Merita

Nota noastra

Pro Calitatea gustului excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Review Espressor Krups Nescafe Dolce Gusto Oblo KP1105, 0.8 l, 1500W,15 Bar, Capsule, Rosu.

Krups NESCAFE Dolce Gusto Oblo KP1105 este un espressor cu capsule care pare sa fie gândit în mod special pentru femei. Stop, nu sunt misogin, era doar o glumita deoarece acest model de espressor a venit din prima în 3 variante diferite de culori și se știe ca în general femeile sunt cele care acorda foarte multa atenție acestui aspect.
Stim despre Nescafe ca este unul dintre cei mai populari producatori de cafea de pe piata, fiind recunoscut pentru faptul ca zi de zi face vietile mai frumoase pentru milioane de persoane care, atunci cand se ridica din pat, primul lucru pe care il cauta este cafeaua. Si iata ca, pentru a duce arta prepararii cafelei la un nou nivel, Nescafe s-a implicat in crearea unor dispozitive capabile de a face acest lucru, asa cum este si espressorul Krups NESCAFE Dolce Gusto Oblo KP1105 care urmeaza sa fie prezentat in acest material.
Daca v-ati saturat sa va preparati cafeaua la ibric in fiecare dimineata si sa pierdeti mult timp facand acest lucru, este timpul sa nu mai stati pe ganduri si sa investiti in espressorul Krups NESCAFE Dolce Gusto Oblo KP1105, un produs care vine cu cateva atribute bune, dar si cu un pret excelent.

PS. Apropo de timp, un espressor cu capsule precum acesta este mult mai rapid si fata de clasicele espressoare manuale (cele cu filtru, care le trebuie timp de preincalzire si pe care trebuie sa stati cu ochii atunci cand cand prepara bauturile).

espressor Krups NESCAFE Dolce Gusto Oblo KP1105

In primul rand, este genul de espressor care arata bine. Iar acest lucru este o trasatura esentiala pentru produsele de acest gen deoarece ele sunt asemanate de multe ori cu mici opere de arta care completeaza armonios locul in care sunt asezate. Iar acest espressor are o culoare vesela, care da farmec incaperii: rosu. Insa nu este vorba de un rosu simplu, deranjant, ci de rosu combinat cu negru, acel gen de combinatie care niciodata nu da gres. Mai mult decat atat, expertii din domeniu spun despre Krups NESCAFE Dolce Gusto Oblo KP1105 ca este un produs de-a dreptul captivant, dar care mizeaza pe simplitate. Este in acelasi timp si un produs compact, fara a-l incurca foarte mult pe utilizator.


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Espressor Krups Nescafe Dolce Gusto Oblo KP1105
Scorul Acordat
5
100%
Merita

Nota noastra

Pro Calitatea gustului excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret
Krups
Comentarii (0)
Adauga Comentarii