Espressor automat Krups Evidence EA893C10,

Espressor automat Krups Evidence EA893C10, 1450W, 15 bari, rezervor boabe 260g, rezervor apa 2.3L, functie aburi, detector calcar, Metalic
100%
Merita

Nota noastra

Pro calitatea gustului
Contra nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Review Espressor automat Krups Evidence EA893C10, 1450W, 15 bari, rezervor boabe 260g, rezervor apa 2.3L, functie aburi, detector calcar, Metalic.

Eficienta și ușurința în utilizare au fost principalele preocupări ale celor de la Krups atunci când au inventat prima lor cafetiera, în urma cu 30 de ani. Pana în ziua de astăzi, unitățile de preparare Krups s-au dovedit a fi realizări tehnologice inspirate si fiabile. Au rămas la fel de ușor de curățat ca și la început – nu necesita decât o simpla clătire sub jet de apa, timp de câteva secunde, apoi pot fi reintroduse în aparat.
Krups Evidence EA893C10 este un espressor automat ce vine echipat cu o serie de funcții și facilitați care va vor convinge cu siguranta ca are multe avantaje net superioare in comparatie cu multe alte modele din aceeasi gama . Toti iubitorii de cafea isi doresc sa aiba in bucatarie un astfel de aparat electrocasnic pentru ca acesta ofera o bautura net superioara celei pregatite in maniere ceva mai clasice, cum ar fi ibricul sau cafetiera si, in plus, cele mai multe expressoare vin si cu posibilitatea de a pregati si alte bauturi calde pe baza de cafea. Fiecare detaliu minor al acestui aparat a fost proiectat si realizat la parametri maximi de calitate. Finisajul negru premium, inspirat din designul si maiestria italiene, va trece proba timpului in orice bucatarie in stil clasic sau modern. O viziune eleganta de design pur, aparatul tau va arata la fel de rafinat ca si cafeaua pe care o prepara.
Poti obtine espresso-ul perfect din boabe de cafea proaspat macinate, apasand un buton si asteptand cateva secunde. In plus, cu noul sistem Easy Cappuccino, prepararea unui cappuccino n-a fost niciodata mai usoara. Acest espressor super automat ofera o abundenta de optiuni pline de savoare pentru a-ti personaliza cafeaua dupa propriul gust. Poti personaliza si memora cu usurinta concentratia, intensitatea si temperatura pentru fiecare bautura.
Exista un suport suficient de mare pentru a putea plasa doua cesti. Afisajul intuitiv iti ofera toate informatiile relevante pentru a interactiona usor cu cafetiera ta si pentru a obtine performante maxime din partea ei. Butoanele de pe panoul frontal iti permit sa prepari rapid, printr-o simpla apasare de buton, o gama larga de bauturi predefinite. Preferintele fiecaruia, precum si setarile personalizate pot fi memorate in pana la 4 profiluri de utilizator folosind afisajul comod.


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Espressor automat Krups Evidence EA893C10
Scorul Acordat
5
100%
Merita

Nota noastra

Pro calitatea gustului
Contra nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret
Krups
Comentarii (0)
Adauga Comentarii