Frigider cu doua usi Samsung RT58K7105SL/EO, 583 l, Clasa A++, No Frost, Compresor Digital Inverter, Dozator de apa, H 180 cm, Inox

Samsung RT58K7105SL/EO
90%
Merita

Nota Noastra : 10

Pro : Capacitate mare, economie buna la energia electrica.
Contra: Designul nu este cel mai aspectuos.

  • Design
  • Capacitate
  • Usor de curatat
  • Consum energie

Umiditate ideală în întregul frigider: numai Twin Cooling Plus creează un mediu favorabil pentru păstrarea alimentelor proaspete în frigider cu 70% umiditate. Pentru frigiderele cu un congelator tradițional de top, acesta este de numai 30%. Acest lucru menține alimentele proaspete pentru o perioadă mai lungă de timp, fără a se usca.

Alimente congelate delicioase, fără miros: sistemul Twin Cooling Plus răcește separat părțile frigiderului, astfel încât mirosurile nedorite să nu treacă de la frigider la congelator. Astfel, alimentele congelate își păstrează mai mult gustul original.

Ai cumpărat prea mult? Nu vă faceți griji cu privire la locul! : Puteți transforma interiorul spațios în până la 620 litri, deoarece tehnologia SpaceMax creează mai mult spațiu în interior, fără a crește dimensiunile exterioare. Acest lucru face ușor și rapid depozitarea și găsirea legumelor și fructelor cumpărate în această săptămână.

5 moduri de setare: permite stocarea extrem de flexibilă. Congelatorul poate fi transformat cu ușurință în frigider, astfel încât să puteți păstra toate alimentele proaspete pe care doriți să le păstrați pentru diferite anotimpuri sau ocazii speciale. Sau setați la modul „OPRIT” * pentru a economisi energie.

Face gheață și răcește băuturile: Îngheață sau se răcește rapid, cu aer rece intens. Power Cool răcorește rapid alimentele și băuturile prin simpla apăsare a unui buton, în timp ce Power Freeze excelează la înghețarea și dezghețarea alimentelor congelate și la producerea de gheață.

Mâncarea din spate este, de asemenea, ușor de găsit și accesat: A ajunge la frigider înseamnă adesea să navigați prin multe alimente. Easy Slide facilitează depozitarea, organizarea și accesarea eficientă a alimentelor cu un raft ușor de extras.

Funcționează mai mult și mai silențios și consumă mai puțină energie: Tehnologia Digital Inverter reglează automat viteza compresorului în 7 pași pentru a se potrivi nevoilor dvs. de răcire. Consumă mai puțină energie, minimizează zgomotul și uzura pentru performanțe mai durabile.

Alimentele sunt ușor de aranjat și de servit: Dimensiunea compactă a sertarului detașabil Deli Tray face o utilizare eficientă a spațiului neutilizat din frigidere. Alimentele sau ingredientele proaspăt preparate sunt în mod ideal depozitate și servite direct.

Păstrează aerul curat și proaspăt: Protectorul antibacterian păstrează frigiderul curat și igienic. Aerul trece printr-un filtru de cărbune activ, deci este sterilizat și dezodorizat constant, iar rețeaua antibacteriană alungă bacteriile.

În interior, totul este clar vizibil: iluminatul cu LED de înaltă eficiență este mai subțire, mai rece și mai eficient din punct de vedere energetic decât iluminatul convențional. Cu locația sa superioară și laterală, iluminează fiecare colț frumos și strălucitor, făcând totul mai vizibil.

Sumar
Reviewer
nic
Data Review
Produs Analizat
Frigider cu doua usi Samsung RT58K7105SL/EO
Scorul Acordat
5
Product Name
Frigider cu doua usi Samsung RT58K7105SL/EO
90%
Merita

Nota Noastra : 10

Pro : Capacitate mare, economie buna la energia electrica.
Contra: Designul nu este cel mai aspectuos.

  • Design
  • Capacitate
  • Usor de curatat
  • Consum energie
frigider