Frigider Indesit TAA5

Frigider Indesit TAA5, 415 l , Clasa A+, H 180 cm, Alb
93%
Merita

Nota noastra

Pro Clasa A+
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Capacitate
  • Pret

Review Frigider Indesit TAA5, 415 l , Clasa A+, H 180 cm, Alb.

Frigiderul Indesit TAA5 face parte din clasa de eficienţă energetică A+ şi este economic deoarece consumă doar 309 kw/an. Acest lucru este de luat în considerare având în vedere volumul destul de mare al frigiderului. În plus, congelatorul având dezgheţare manuală aduce economisirea energiei la dezgheţare şi aceasta se face regulat. Preţul frigiderului Indesit TAA5 este destul de mic, mai ales dacă nu dispui de un buget mare.

Aspect Indesit TAA5

Frigiderul Indesit TAA5 este compus din două compartimente de răcire, unul pentru cogelator şi celălalt pentru frigider, cu un perete despărţitor între ele. Frigiderul are o carcasă de culoare albă, cu uşi reversibile ce au deschidere standard pe partea dreaptă şi mânere verticale încorporate. Dimensiunile sale sunt de 180 x 70 x 68.5 cm şi se încadrează foarte bine în interiorul unei bucătării. La interior frigiderul dispune de iluminare interioară.

Caracteristici  Indesit TAA5

Frigiderul  Indesit TAA5 vine cu eficienţă energetică performantă şi un congelator evaluat la patru stele, făcând posibilă îngheţarea a 4,5 kg în 24 de ore. Acest frigider cu congelatorul integrat, oferă performanţă pentru depozitarea alimentelor şi previne deteriorarea alimentelor şi păstrarea lor în bune condiţii. Acest frigider este dotat cu un număr de 2 uşi , una pentru congelatorul ce se află deasupra frigiderului şi celălalt pentru frigider. Volumul net total al frigiderului  Indesit TAA5 este de 415 litri, cu un volum net pentru congelator de 82 de litri cu un volum net pentru frigider de 333 litri.

Făcând parte din clasa de eficienţă energetică A+ acesta oferă un consum anual de doar 309 w. Frigiderul este dotat cu un număr de 4 rafturi din sticlă securizată, ajustabile pentru a-l putea adapta în funcţie de volumul recipientelor, şi un compartiment pentru depozitarea în cele mai optime condiţii a legumelor şi a fructelor. Sistemul de dezgheţare se face automat fără intervenţia manuală. Congelatorul este dotat cu un singur compartiment spaţios, în care se pot depozita carnea, peştele sau legumele pentru iarnă. Capacitatea de congelare a acestuia este de 4,5 kg în 24 de ore. Frigiderul Indesit TAA5  deţine un singur compresor şi este dotat cu sistemul antibacterian care ţine virusurile, bacteriile şi mirosurile la distanţă. Indesit TAA5 face parte din clasa climatică N-ST-T, cu agent de răcire R600a. Nivelul de zgomot este foarte redus, fiind de 44 dB. Dacă ai rămas fără curent, frigiderul are o autonomie de până la 22 de ore.

Frigiderul Indesit TAA5  deţine un volum mare de 333 litri pentru depozitarea şi stocarea a mai multor alimente. Mai mult decât atât, datorită răcirii statice, fiecare tip de aliment are o zonă dedicată pentru păstrarea alimentelor în funcţie de necesităţi. Culoarea argintie se potriveşte perfect în orice bucătărie, de la un mobilier mai vechi, până la cel mai nou. Pentru depozitarea şi conservarea legumelor şi a fructelor, modelul Indesit TAA 5 deţine două tăvi. Cele 4 rafturi din sticlă albă permit să menţii frigiderul în condiţii optime de igienă şi de depozitare. Mai mult decât atât mânerul încorporat, aduce un design modern şi un plus de eleganţă oricărui interior.


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Frigider Indesit TAA5
Scorul Acordat
5
93%
Merita

Nota noastra

Pro Clasa A+
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Capacitate
  • Pret
frigiderIndesit
Comentarii (0)
Adauga Comentarii