Grătar electric Tefal GC205012

Grătar electric Tefal GC205012, 1600 W, 21 x 33.5 cm, Negru/Gri
97%
Merita

Nota noastra

Pro: Putere de 1600w
Contra: carcasa încălzită, fără sistem de închidere

  • Consum
  • Design
  • Pret

Review Grătar electric Tefal GC205012, 1600 W, 21 x 33.5 cm, Negru/Gri.

Tefal Minute Grill avem acest grătar de nu cu mult timp în urmă, și sunt foarte incantat de alegere. Aveam deja un grătar electric, mai mare și, în general, ne stătea pe balcon sau pe terasă. Uneori serile de iarnă l-am mutat în bucătărie.

Adesea găteam pe grătar carne și legume, cârnați și totul altceva. Această dimensiune compactă a grătarului este ideala. Resturile arse sunt îndepărtate și spălate chiar și în mașina de spălat vase Tefal GC205012, mi se pare mai ușor să le clătească la cald sub apă.

Grila are un strat de acoperire non-stick și acest lucru este curatat  în câteva secunde. Tefal Minute Grill are ambele părți ca partea de sus și de jos. Există mai multe opțiuni de temperatură. Se încălzește foarte repede.

Dacă nu aveți nevoie de gătit pe două părți, se deschide complet, partea din spate a grătarului Tefal GC205012, în cazul în care montajul este foarte flexibil și dacă aveți, de exemplu, o parte a cârnați, iar cealaltă friptură cu osul, să fie acoperite strâns oblic în direcția cea bună, ceea ce este foarte convenabil.

Din experiența mea personală pregătirea puiului a durat 4 minute la Tefal GC205012, friptura timp de 8 minute, o friptură groasă cu os a durat timp de 12-16 minute (2 cm gros), cârnați timp de 8 minute într-un grătar închis. Legumele, cum ar fi dovlecelul, vinetele, de exemplu, sunt preparate în aproximativ 10 minute.

La grătar nu există nici o încuietoare care să blocheze cele două jumătăți și când o veți lua se va deschide ca o carte. Acest grătar se încălzește ca în cazul metalului din interior și din exterior. Prudență! Nu, desigur ca nu se încălzește pe exterior ca în interior, dar atenție!.

Ar fi bine ca el să fie puțin înclinat când îl folosiți, astfel s-ar scurge sucurile în timpul gătitului. Dar orice altceva a fost clasa, Grillul este bun, recomandat!

Puteți prepara orice tip de ingredient, posibilitățile sunt infinite!

  • Ușor de utilizat: indicatorul luminos vă semnalează când puteți începe să gătiți. Utilizați99 termostatul pentru a regla temperatura.
  • Depozitare ușoara: poate fi depozitat vertical. Se potrivește în orice bucătărie!
  • Ușor de curățat: plăcile anti-aderente detașabile și tava pentru colectarea lichidelor pot fi spălate în mașina de spălat vase.
  • Putere de 1 600 W: gătește rapid preparate delicioase.

 

 


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Gratar electric Tefal GC205012
Scorul Acordat
5
97%
Merita

Nota noastra

Pro: Putere de 1600w
Contra: carcasa încălzită, fără sistem de închidere

  • Consum
  • Design
  • Pret
gratartefal
Comentarii (0)
Adauga Comentarii