Masina de spalat rufe Beko WRE6512BWW

Masina de spalat rufe Beko WRE6512BWW, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+++
100%
Merita

Nota noastra

Pro A+++
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Review Masina de spalat rufe Beko WRE6512BWW, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+++.

Masina de spalat rufe Slim Beko WRE6512BWW este alegerea perfecta dacă iți dorești o mașină de spălat performanta dotata cu tehnologii de ultima generație economica din punct de vedere al consumului. Prezinta o constructie compacta si solida avand urmatoarele dimensiuni slim: 84 cm inaltime, 60 cm lungime si 45 cm latime si o greutate de 55 de Kg, astfel ca aceasta nu va ocupa prea mult spatiu acolo unde va fi montata. Beko WRE6512BWW este dotata cu un motor universal cu un sistem de suspensi performante, ce asigura o functionare ultra-silentioasa de 61 dB la spalare si 77 dB la centrifugare, ridicandu-se la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica.

Capacitatea maxima de incarcare Beko WRE6512BWW este de 6 Kg iar cele 1000 de rpm. asigura o spalare eficienta. Beko are tehnologia Turatie variabila si excludere turatie unde poti alege numarul de rotatii potrivit tipului de haine folosit si programului preferat, de la minim 400 rot/min la maxim 1000 rot/min. Panoul de comanda situat in partea superioara este prevazut cu un ecran LCD cu control electronic avand urmatoarele functii: amanare pornire de la 0 – 24 h, afisare timp ramas, reglare temperatura, selectare centrifugare si functii auxiliare. De asemenea se vor urmari etapele principale de spalare cu ajutorul unor LED-uri de control. In jurul butonului de selectie exista pictograme sugestive pentru fiecare tip de program, iar cu ajutorul actionarilor puteti face orice modificari ale parametrilor implicati in ciclul de spalare. Programul Child Lock permite blocarea butoanelor masinii de spalat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului. Copiii se pot juca langa masina de spalat, fara ca sa fie supravegheati permanent. In stanga panoului de comanda se afla sertarul pentru detergent solid, lichid si balsam, cu un dispozitivul ce ofera posibilitatea de a utiliza la spalare detergent lichid sau concentrat, in functie de preferinta utilizatorului.

Afisajul indica de asemenea cand programul curent va termina. La acest model avem posibilitatea de a scoate sau de a adauga rufe in timpul derulari unui program de spalare. Programul de spalare este posibil sa fie schimbat pana la 10 minute dupa inceperea programului, cu exceptia programului de bumbac. Pentru a realiza acest lucru comutam masina in modul Pauza in timpul unui program de spalare, apasand butonul “Pornire/Pauza” iar pe display un indicator ne va indica etapa in care a ajuns ciclul de spalare. De asemenea, cand usa de serviciu este gata să fie deschisa, un indicator va semnaliza permitand sa scoatem sau sa adaugam rufe in masina. In plus putem face eventuale modificari ale functiilor auxiliare, ale temperaturii si a vitezei de centrifugare, daca este necesar. Pentru a reporni programul de spalare apasam in continuare pe acelasi buton “Pornire/Pauza”. Modificarile in programul de spalare vor fi facute cu conditia sa fie adecvate programului respectiv, care aflat in derulare nu a fost inca finalizat. Pentru a schimba setarile programului in derulare se apasa pe butonul “Start/Pauza” si programul se opreste. In continuare schimbati setarile din program si apasati din nou pe acelasi buton. Cuva masini este facuta dintr-un material termorezistent polipropilena de culoare alb iar tamburul este din otel inox. Hubloul are o deschidere generoasa de 34 cm si un unghi de deschidere al usi de 170° astfel si cele mai voluminoase articole pot fi incarcate cu usurinta. Cuva Beko WRE6512BWW are un design special numit Aqua Wave, gandit sa asigure protectia tesaturilor delicate si o miscare a apei foarte lina care sa asigure o curatare mai optima. Datorita sistemului automat de reglare a consumului de apa, aportul de apa este ajustat electronic in functie de cantitatea si tipul rufelor, pentru obtinerea celor mai bune performante de spalare si consum energetic. Grila formata din cele 15 programe este usor de accesat si intuitiva si cuprinde majoritatea optiunilor disponibile pe o masina de spalat de obicei mult mai scumpa.

Masina detine certificare Wolmark Apparel Care ce garanteaza ca articolele de lana sau casmir si a altor tesaturi delicate nu vor fi niciodata deteriorate, iar culorile isi vor pastra intensitatea. Masinile de spalat Beko sunt prevazute cu rezistenta electrica nichelata, cu 40% avand mai putina depunere de calcar pe rezistenta, ce asigura o mai buna protectie impotriva coroziunii. Beko dispune de doua sisteme care ajuta la scaderea vibratiei si zgomotului: Design-ul special al peretilor laterali ai masinii de spalat reduc foarte mult zgomotul si nivelul vibratiilor in timpul spalarii, iar sistemul electronic de control al balansului, distribuie uniform rufele in interiorul masinii diminuand si mai mult zgomotul si vibratiile. Sistemul Aqua fusion patentat de Beko valorifica la maxim consumul de apa, energie, detergent in timpul spalarii. Astfel, poate fi economisita anual o cantitate de 5,5 kg de detergent, ceea ce inseamna rufe mai curate cu un consum minim de resurse. Cu tehnologia Opti Sense din dotare acest model asigura consumul optim de apa si de energie necesare pentru fiecare spalare, prin intermediul celor 4 senzori speciali: 3 senzori sunt dedicati ingrijirii hainelor, iar al 4-lea senzor prelungeste durata de viata a masinii de spalat rufe. Cei 4 senzori din dotare sunt: Senzor de temperatura; Senzor detectare viteza de spalare si de centrifugare;

Senzor detectare nivel spuma; Senzor alimentare cu energie electrica. Cu sistemul automat de reglare al consumului de apa, aportul de apa este ajustat electronic in functie de cantitatea si tipul rufelor, pentru obtinerea celor mai bune performante de spalare si consum energetic. In plus acest model detinand si optiunea cu functionare rapida Fast+ reduce semnificativ durata de spalare. Reducerea timpului de spalare se realizeaza prin creste temperatura de spalare ce reduce consumul de apa si ajusteaza presiunea apei, avand ca rezultat scaderea duratei programului de spalare cu pana la 50%. Senzorul de control al excesului de apa masoara orice abatere de la nivelul corect al apei in tambur si incepe automat sa o evacueze atunci cand nivelul este depasit. Acest model are o functia speciala Pet Hair Removal ce vine in ajutorul iubitorilor de animale de casa, inlaturand orice preocupare legata de igiena. La o simpla apasare de buton indeparteaza eficient parul de pe haine, prin adaugarea unor etape de prespalare şi clatire suplimentare la ciclul programelor normaleMasina de spalat rufe pentru iubitorii de animale Programul de igienizare, a fost conceput pentru a asigura o curatare si o igiena completa. Datorita unui ciclu de spalare cu etape optimizate prin utilizarea inalbitorului la temperatura de 90°C, este posibila evitarea tratarii manuale prealabile pentru igienizare, intrucat atat murdaria cat si bacteriile sunt eliminate in conditii de deplina siguranta.

Beko WRE6512BWW Poti alege intre cele 15 programe predefinite pentru o spalare cat mai eficienta: extra-clatire, prespalare, sport, mixt, delicate, sintetice, bumbac, lana, spalare manuala, spalare rapida etc. Programele speciale ale masini Beko sunt: 4 programe Super Rapid 14 min. destinat articolelor usor murdare si nepatate, cum ar fi prosoape, tricouri, sosete. La acest pachet de programe rapide 3 dintre ele se efectueaza la o cantitate de maxim 6 Kg de rufe la 3 nivele de temperatura de: 30ºC, 60ºC si 90ºC. Iar ultimul program rapid destinat articolelor din bumbac usor murdare, nepatate sau in special purtate o singura data, se efectueaza la o cantitate de maxim 2 Kg de rufe cu temperatura apei de 30ºC. Aceste programe au fost creat din dorinta de a proteja mediul si resursele naturale. Programul Bumbac este folosit pentru spalarea rufelor rezistente din bumbac (cearsafuri, lenjerie de pat, prosoape, halate de baie, lenjerie intima etc.). Acest program de baza este format din 3 sectiuni cu temperatura de spalare de 40ºC, 60ºC si 90ºC, ce se efectueaza la o cantitate de maxim 6 Kg de rufe. Programul Bumbac Eco ce este si el folosit pentru spalarea rufelor rezistente din bumbac. Acest program de baza este format din 3 sectiuni. Deși acest program durează mai mult decat celelalte, cu acest program economisiți o cantitate semnificativa de energie si apa. Temperatura reala a apei poate fi mai mica decat temperatura de spalare normala. În momentul cand incarcati masina cu o cantitate de rufe mai mica (de ex. ½ din capacitate sau mai putin), ciclul de spalare devine mai scurt. În acest caz, consumul de energie si de apa va scadea mai mult, asigurand o spalare cu resurse energetice mai mici. Program pentru spalarea rufelor Sintetice cu 2 optiuni de temperatura (40ºC, 60ºC) in functie de gradul de murdarie (cum ar fi camasi, bluzele, tesaturi sintetice/din amestec de bumbac), la o cantitate de maxim 3 Kg de rufe. Programul Dark care este special creat pentru hainele inchise la culoare. Acest program previne decolorarea si pastreaza intensitatea culorilor hainelor, ca noi. Program extra-clatire se adaugă un ciclu de clătire în plus faţă de cel de după ciclul principal de spălare. Este diminuat astfel riscul afecţiunilor caracteristice unei piei sensibile (în cazul bebeluşilor sau a alergiilor etc) datorate unor eventuale resturi de detergent. Prespălarea este necesară numai pentru haine foarte murdare. Renunţând la prespălare economisiţi energie, apă, detergent şi timp. Spalare manuala acest program este dedicat pentru a spala hainele de lana/delicate care au etichete cu „a nu se spăla în maşina”, pentru care se recomanda spalarea manuala. Temperatura apei folosita la acest program este de 40°C, la o cantitate de maxim 1,5 Kg de articole din lana. Program de spalare pentru rufe Delicate la o cantitate de maxim 3 Kg de rufe cum ar fi imbrăcămintea tricotata din bumbac/amestec de bumbac sau ciorapi. Miscarea delicata a tamburului si cantitatea mai mare de apa reduc frecarea fibrelor la minimum, asigurand rezultate impecabile. In faza finala urmeaza o clatire suplimentara pentru a asigura indepartarea tuturor urmelor de detergent. Cu acest program puteti sa spalati si hainele a caror culoare vreti sa se pastreze fie folosind apa cu temperatura de 20°C, fie selectaând optiunea de spalare cu apa rece. Program de spalare Perdele folosit pentru spălarea voalurilor si a perdelelor. Deoarece tesatura cu ochiuri din care sunt facute aceste articole provoaca o inspumare excesiva, puneti mai putin detergent în compartimentul principal de spalare. Datorita ciclului de centrifugare special al acestui program, voalurile și perdelele se sifoneaza mai putin. Programul de spalare Camasi folosit la o cantitate de maxim 3 Kg, utilizeaza mai putine miscari si mai delicate ale tamburului, in timp ce temperatura este setata la maximum 40°C, pentru a preveni deteriorarea camasilor si a prelungi durata lor de utilizare. Program de spalare Lenjerie, perne cu temperatura de spalare de 60°C, ce spala aceste articole pana la maxim 1,5 Kg. Programul Down Wear folosit la o cantitate de maxim 1,5 Kg este special conceput pentru spalarea gecilor de iarna si a pilotelor din puf de gasca. Programul Mixt folosit la o cantitate de 3 Kg de rufe cu temperatura apei de 40°C, ce permite spalarea materialelor sintetice si a celor din bumbac in acelasi ciclu al masinii de spalat. Programul Jeans utilizat pentru a proteja culoarea hainelor inchise la culoare sau a jeansilor. Acest program asigura o spalare eficienta, datorita miscarilor speciale ale cuvei chiar daca temperatura este scăzuta. Daca sunteti o persoana care face mult sport masina are in dotare programe speciale de sport concepute pentru spalarea echipamentului si incaltamintei de sport. Col Hygiene 20º C program unde se pot spala hainele colorate si din bumbac, fara ca aspectul acestora sa se deterioreze. Mai mult, daca spalarea se va face la temperaturi mici, se va economisi si energie electrica. Masina are un ciclul de stoarcere impartit in mai multe etape, iar miscarile lente ale cuvei impiedica sifonarea lenjeriei. Acest proces previne formarea cutelor, iar calcatul lenjeriei se va realiza intr-un timp mult mai scurt. Timer-ul 24 h ii confera un grad ridicat de autonomie acestui model, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp. Ciclu de noapte, acest program de spalare este deosebit de silentios si poate fi pornit chiar si pe timpul noptii. Datorita caracteristicilor sale, acest ciclu permite prevenirea formarii cutelor pe tesaturi. Fazele cele mai zgomotoase sunt amanate si, in ciuda duratei lungi a ciclului, performatele de spalare se incadreaza in clasa A de consum energetic. Beko WRE6512BWWAcest model avand simbolul Ecotech este o garantie a standardelor ridicate de eficienta, cu niveluri scazute de consum si o performanta excelenta.


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Masina de spalat rufe Beko WRE6512BWW
Scorul Acordat
5
100%
Merita

Nota noastra

Pro A+++
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret
beko
Comentarii (0)
Adauga Comentarii