Masina de spalat rufe Heinner HWM-0914A+++3

Masina de spalat rufe Heinner HWM-0914A+++3, 9 kg, 1400 rpm, Motor BLDC, Clasa A+++, Alb
93%
Merita

Nota noastra

Pro Clasa A+++
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Capacitate
  • Pret

Review Masina de spalat rufe Heinner HWM-0914A+++3, 9 kg, 1400 rpm, Motor BLDC, Clasa A+++, Alb.

Heinner HWM-0914A+++3 este o noua mașină de spălat rufe încăpătoare și foarte inteligenta din clasa A+++ – 30%, pe care o recomandam în mod special persoanelor singure sau familiilor tinere și chiar celor ceva mai numeroase, în timp ce acesta este echipata cu o eficienta energetica superioara, un motor de înaltă performanta, o capacitate mare de spălare și mai multe funcții/programe speciale la spălare.

Noua masina de spalat rufe Heinner HWM-0914A+++3 se regaseste deja in oferta celor de la eMAG.ro sau a altor magazine online din Romania si este disponibila la un pret foarte ok de achizitionare pentru caracteristicile sale principale foarte bune, inclus in pret fiind garantia inclusa de pana la 3 ani de zile (cu o extindere contra cost pana la 1-2 ani), deschiderea coletului la livrare si ridicarea gratuita a produsului vechi.

Capacitate şi consum

_____________________________

In ceea ce priveste ciclul de spalare, masina de spalat marca Heinner are o capacitate foarte buna de pana la 9 kilograme de rufe, ceea ce rezulta ca aceasta poate curata rapid si foarte eficient o cantitate mare de rufe murdare intr-un singur ciclu de spalare, in mai putin de 15/45 de minute. Pe partea de consum, modelul HWM-0914A+++3 de la Heinner are o clasa de eficienta energetica A+++ -30% si un consum minim de energie/apa, pentru a putea beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la numai 152 kWh pe an si un consum anual de apa estimat la 11800 de litri pe an.

Design Heinner HWM-0914A+++3

_____________________________

Design-ul minimalist si ultra-modern al masinii de spalat rufe cu incarcare frontala de la Heinner se va face cu siguranta remarcata oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, potrivindu-se perfect in oricare tip de decor. Aceasta include un aspect elegant de culoare alba, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital tip LED mare) si un hublou transparent de culoare neagra (cu o deschidere standard de la drepata spre stanga). In plus, noua masina de spalat marca Heinner masoara 85 de centimetri in inaltime, 59,5 centimetri pe latime si o adancime de 56,5 centimetri.


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Masina de spalat rufe Heinner HWM-0914A+++3
Scorul Acordat
5
93%
Merita

Nota noastra

Pro Clasa A+++
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Capacitate
  • Pret
heinnermasina de spalat rufe
Comentarii (0)
Adauga Comentarii