Masina de spalat rufe Slim Indesit Innex BWSA71253W EU, 7kg, 1200 RPM, Push&Wash, Clasa A+++, Alb

Masina de spalat semi-automata, meister Hausgerate
93%
Merita

Nota Noastra : 9

Pro : Functii de spalare excelente.
Contra : Nimic de reprosat acestui produs

  • Design
  • Programe de spalare automate
  • Cablul la priza
  • Pret

Masina de spalat Slim Indesit Innex BWSA71253W EU, rezolva orice problema cu rufele in 2 secunde, 1 apăsare si 0 probleme.

Push & Go : o singură apăsare de buton: este tot ce trebuie pentru a porni aparatul, a seta programul și a începe ciclul de spălare. Este atât de simplu.

Tehnologie Push & Go : Tehnologie de programare turbo : O singură apăsare de buton: este tot ce trebuie pentru a porni mașina de spălat Innex, a seta programul și a începe ciclul de spălare. În 45 de minute, veți avea rufe curate impecabil.

Economisirea ta de zi cu zi : Ciclul ECO de 30 ° oferă aceleași performanțe și rezultate de spălare ale ciclurilor cu temperaturi mai ridicate, astfel încât să vă puteți bucura de rufe proaspete și curate, economisind în același timp bani și ajutând mediul înconjurător.

Mai multă forță pentru detergent : Mișcarea specială a tamburului a fost concepută pentru a îndepărta eficient petele și pentru a spori puterea de curățare a detergentului. Fiecare inversare a rotației este calibrată pentru a vă îmbrăca în haine și pentru a vă oferi o curățenie perfectă.
Controlul excelent al motorului reduce vibrațiile în toate fazele, inclusiv rotirea, pentru a garanta o liniște sporită.

Doar apa de care ai nevoie : Un senzor inovator optimizează consumul de apă în fiecare fază a spălării utilizând doar cantitatea necesară pentru rufele pe care le-ați încărcat.
Deci, pe lângă economisirea apei, economisiți și energia necesară pentru a o încălzi.

Cu prețuri rezonabile, vă puteți imagina că există o variație destul de mare în produsele disponibile în acest sector. Deci, găsirea celui potrivit va fi mult mai mult decât prețul. Dar asta am spus, că este important să găsim și cel mai bun preț. Scanerul nostru de prețuri caută sute de comercianți cu amănuntul pentru a vă găsi cea mai bună afacere. Pentru a găsi cel mai recent preț, trebuie doar să dați clic pe butonul “Pentru cel mai bun preț la Promoție”, unde veți putea citi o serie de recenzii ale clienților și puteți verifica cea mai bună ofertă.

 

Sumar
Reviewer
nic
Data Review
Produs Analizat
Masina de spalat rufe Slim Indesit Innex BWSA71253W EU
Scorul Acordat
5
93%
Merita

Nota Noastra : 9

Pro : Functii de spalare excelente.
Contra : Nimic de reprosat acestui produs

  • Design
  • Programe de spalare automate
  • Cablul la priza
  • Pret
masina de spalatmasina de spalat rufe