Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIO 3T133 DEL, 14 seturi, 10 programe, Clasa A+++, Tehnologia Al 6-lea Simt, Semnal luminos, Motor invertor, 60 cm

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIO 3T133 DEL
95%
Merita

Nota Noastra : 10

Pro : Multe functii de spalare, putere de spalare, economica.
Contra : Designul nu este cel mai atragator.

  • Design
  • Putere de spalare
  • Consum
  • Functii de spalare

Mașinile de spălat vase integrate au jucat adesea a doua lăutărie pentru omologii lor independenți, cu spațiu limitat, mai puține caracteristici și o eficiență ecologică. Whirlpool transformă acest concept complet în cap cu mașina de spălat vase încorporată WIO 3T133 DEL, cu capacitate mare, dotată complet, cu funcționalitate A +++.

Incredibil de eficientă din punct de vedere energetic, cu turbo-boostul suplimentar al PowerClean-ului Whirlpool pentru vase și tigăi cu adevărat mucky, spațiu de raft remarcabil și curățare strălucitoare fac din aceasta o mașină de spălat vase fabuloasă pentru bucătăriile cu aparate încorporate.

WIO 3T133 este mașina de spălat vase integrată a companiei, disponibilă pentru o sumă deloc de neglijat de aproape 1700 lei. Cu toate acestea, acest lucru nu este considerat scump pentru un aparat încorporat – modelele concepute pentru a sta elegant într-o carcasă de bucătărie au obținut întotdeauna o primă semnificativă față de omologii lor independenți.

Parte a seriei Whirlpool Supreme Clean, acest model prezintă tehnologia 6th Sense a mărcii, care detectează cât de murdară este sarcina și reglează consumul de apă și durata de spălare în consecință. De asemenea, are o opțiune PowerClean – împingerea apei de înaltă presiune prin jeturi suplimentare în bază – și PowerDry ca standard.

PowerClean este conceput pentru oale și tigăi foarte murdare, dar este la fel de eficient pe farfuriile cu alimente uscate. PowerDry rulează standard pe majoritatea programelor și încorporează un ventilator care atrage aerul umed din interior, mai degrabă decât să lase apa să se evapore încet în căldură. PowerDry accelerează dramatic timpii de uscare și permite WIO 3T133 să se laude cu un program de spălare și uscare rapid de o oră.

Acest model are 10 programe și un ciclu de auto-curățare, cu lista condusă în sus de spălarea Eco 50. Acesta este programul implicit pentru testarea etichetei energetice, deci valorifică mult timp pentru a reduce consumul de energie.

O mașină de spălat vase integrată cu adevărat de clasă, care oferă curățare remarcabilă, flexibilitate superbă și costuri reduse de funcționare.

Sumar
Reviewer
nic
Data Review
Produs Analizat
Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIO 3T133 DEL
Scorul Acordat
5
95%
Merita

Nota Noastra : 10

Pro : Multe functii de spalare, putere de spalare, economica.
Contra : Designul nu este cel mai atragator.

  • Design
  • Putere de spalare
  • Consum
  • Functii de spalare
masina de spalatmasina de spalat vase