Monitor gaming LG, Full HD, 144Hz, 24GL650-B

Monitor gaming LG
94%
Produs de top

Nota Noastra : 10

Pro : Timp de raspuns, Rezolutie.
Contra : Design putin invechit.

  • Design
  • Performanta
  • Timp de raspuns
  • Rezolutie
  • Diagonala

LG 24GL650-B Monitor de joc ultragear Full HD de 24 inci cu rată de reîmprospătare FreeSync 144Hz și timp de răspuns de 1 ms.
Ați simțit vreodată diferența când jucați jocuri de la panoul IPS la ecranul TNS? Cu echipamentul dvs. actual, chiar aveți tot ce aveți nevoie pentru a deveni un jucător profesionist? Dacă sunteți îngrijorat și optimizați în acest fel, acesta va fi unul dintre avantaje sau, dacă doriți doar să încercați ceva nou, citiți mai departe. Acest monitor de jocuri FHD ultragear de 24 “LG 24GL650 B cu rată de reîmprospătare FreeSync 144Hz și timp de răspuns de 1 ms este un produs cu panou TNS. Dispozitivul este compatibil cu aproape toate tipurile de dispozitive și poate fi utilizat fără a instala niciun software special. Acest LG 24GL650 B 24 inch FHD Ultragear Game Monitor cu FreeSync poate fi utilizat cu dispozitive precum laptopuri, videoclipuri despre jocuri, DVD-uri și altele

Este un produs perfect și are valori excelente pentru jucători, în special pentru începători și profesioniști. Unul dintre cele mai bune lucruri despre cumpărarea de monitoare LG este că cumpărați produse de înaltă calitate, ceea ce vă convinge că merită. Acest monitor de jocuri de 24 “LG 24GL650 B FHD cu performanțe ultra-ridicate cu FreeSync se remarcă cu adevărat prin calitatea sa bogată (mai mult decât cantitate). Are funcții atractive și foarte eficiente, care sunt de neegalat de mărcile și modelele tradiționale. Dispozitivul are o rezoluție 1920 x 1080, rată de reîmprospătare de 144Hz, timp de răspuns în milisecunde, sincronizare gratuită, AMD Radeon, DP x 1, funcții HDMI multi-port x 2.

In anul 2021, monitorul pe care il folosim la calculatorul personal este un punct cheie in experienta visuala, atat cand vine vorba de gaming, cat si utilitate (bussiness), este un produs exceptional ca si feature-uri pe care le ofera intr-un buget redus.

Echipa noastra face tot posibilul sa va aduca aici pe review-pret produse pentru toate tipurile de “buzunare”, asa ca am cautat un monitor care sa le inglobeze pe toate.

LG Ultragear 24GL650-B, chiar le are pe toate de la rezolutie extraoridinara de Full HD, timp de raspuns 1 ms, chiar si FreeSync pe un monitor de buget.

Sumar
Reviewer
Nic
Data Review
Produs Analizat
LG Ultragear 24GL650-B
Scorul Acordat
5
94%
Produs de top

Nota Noastra : 10

Pro : Timp de raspuns, Rezolutie.
Contra : Design putin invechit.

  • Design
  • Performanta
  • Timp de raspuns
  • Rezolutie
  • Diagonala
gamingmonitor