Mouse gaming Razer Deathadder Elite

Mouse gaming Razer Deathadder Elite, ergonomic, negru
100%
Merita

Nota noastra

Pro: Are o rezolutie maxima de 16000 dpi
Contra: Durabilitate redusa

  • Design
  • Pret

Review Mouse gaming Razer Deathadder Elite, ergonomic, negru

Lumea șoarecilor de jocuri este vastă și complicată, cu prea multe mărci care oferă prea multe modele diferite. Pentru a face lucrurile mai rău, specificațiile mouse-ului precum DPI, precizia senzorilor și distanța de ridicare nu transmit cu ușurință performanța produsului.

Cu noul DeathAdder Elite, Razer se lauda cu numărul de senzori de 16.000 DPI, o precizie de rezoluție de 99,4% și viteze de urmărire de 450 de centimetri pe secundă. Dar există mult mai mult pentru acest mouse decât cifrele pe o pagină.

DeathAdder Elite trebuie să meargă pe urmele originale ale lui DeathAdder. Acesta este un mouse cu o mulțime de fani acolo care ar putea fi în căutarea de a face upgrade, fără a schimba ceea ce este deja de lucru. DeathAdder Elite urmărește sau va fi suficient modelul de anul trecut?

Fanii modelelor anterioare DeathAdder vor fi încântați să știe că designul nu sa schimbat prea mult. Este totuși un mouse-ul cu mâna dreaptă, cu o pereche de butoane sub ochi pe partea stângă. Singura notă notabilă este reprezentată de două butoane mici din spatele roții de defilare, care controlează sensibilitatea în mod implicit.

Nici aspectul nu sa schimbat prea mult. Războiul estetic total al lui Razer a servit-o bine în ultimii ani, iar DeathAdder preia această mantie fără a contribui la nimic nou. Printre șoarecii din ce în ce mai grei și cu Transformer-esque, alegerea estetică a Razer începe să arate sub evaluată.

Razer’s DeathAdder poate să fi adăugat cuvântul Elite la numele său, dar este același DeathAdder pe care fanii mouse-ului l-au cunoscut și l-au iubit. Cu upgrade-uri modeste la senzorul DPI, precizie și câteva butoane suplimentare, ar fi mai precis să numiți acest DeathAdder 2.

 

Tip mouse Wired
Interfata USB
Tehnologie Optic
Rezolutie maxima 16000 dpi
Numar butoane 7
Rotite scroll 1
Culoare Negru
Iluminare Da
Culoare LED RGB
Zone iluminare Logo
Rotita scroll
Dimensiuni 127 x 70 x 44 mm
Greutate 105

Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Mouse gaming Razer Deathadder Elite
Scorul Acordat
5
100%
Merita

Nota noastra

Pro: Are o rezolutie maxima de 16000 dpi
Contra: Durabilitate redusa

  • Design
  • Pret
mouserazer
Comentarii (0)
Adauga Comentarii