Espressor Krups Nescafe Dolce Gusto Piccolo KP1006

Espressor Krups Nescafe Dolce Gusto Piccolo KP1006, 0.6 l,1500W, 15 Bar, Capsule, Rosu
100%
Merita

Nota noastra

Pro Usor de folosit
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret

Review Espressor Krups Nescafe Dolce Gusto Piccolo KP1006, 0.6 l,1500W, 15 Bar, Capsule, Rosu.

Cu prețuri rezonabile, vă puteți imagina că există o variație destul de mare în produsele disponibile în acest sector. Deci, găsirea celui potrivit va fi mult mai mult decât prețul. Dar asta am spus, că este important să găsim și cel mai bun preț. Scanerul nostru de prețuri caută sute de comercianți cu amănuntul pentru a vă găsi cea mai bună afacere. Pentru a găsi cel mai recent preț, trebuie doar să dați clic pe butonul “Pentru cel mai bun preț la Promoție”, unde veți putea citi o serie de recenzii ale clienților și puteți verifica cea mai bună ofertă.

Din punct de vedere al designului, aduce cu un pinguin, micuț și drăguț, ce ocupă foarte puțin spațiu. Îi veți putea găsi cu ușurință un colțișor în bucătărie. Este disponibil în mai multe nuanțe, însă mie cel mai mult mi-a plăcut varianta pe roșu cu negru.
Specificații tehnice
Sistemul de băuturi NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo KP1006 are o putere de 1500 W și o presiune de 15 bar, ceea ce înseamnă că se va descurca destul de bine în prepararea unor băuturi pe bază de cafea excelente. Capacitatea rezervorului de apă este de 0,6 l, cam micuță, dar având în vedere dimensiunea lui și prețul, consider că este suficient.

Se alimentează doar cu capsule speciale, din care rezultă băuturile speciale, cu care vă veți cuceri musafirii. Este destul de ușor de folosit, se introduce capsula în partea de sus, se umple rezervorul, și ceașca se poate umple cu diferite arome, în funcție de capsula selectată. Întreținerea este foarte ușoară, capsula o dată folosită, se aruncă, rezervorul de apă este detașabil pentru a putea fi curățat de eventualele depuneri de calcar, iar în partea de jos are o tăviță pentru picături, ce este detașabilă.

Cafea lungă, cappucină, latte macchiată, chicocinp, espresso și alte arome vă așteaptă să le testați cu noul aparat NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo KP1006.


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Espressor Krups Nescafe Dolce Gusto Piccolo KP1006
Scorul Acordat
5
100%
Merita

Nota noastra

Pro Usor de folosit
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Pret
Krups
Comentarii (0)
Adauga Comentarii