Storcator Philips Avance Collection HR1919/70

Storcator de fructe si legume Philips Avance Collection HR1919/70, 1000 W, Recipient suc 1 l, Recipient pulpa 2.1 l, 2 Viteze Fiberboost, Tub de alimentare XXL 80mm, Negru
100%
Merita

Nota noastra

Pro 2 viteze
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Capacitate
  • Pret

Review Storcator de fructe si legume Philips Avance Collection HR1919/70, 1000 W, Recipient suc 1 l, Recipient pulpa 2.1 l, 2 Viteze Fiberboost, Tub de alimentare XXL 80mm, Negru.

Cu prețuri rezonabile, vă puteți imagina că există o variație destul de mare în produsele disponibile în acest sector. Deci, găsirea celui potrivit va fi mult mai mult decât prețul. Dar asta am spus, că este important să găsim și cel mai bun preț. Scanerul nostru de prețuri caută sute de comercianți cu amănuntul pentru a vă găsi cea mai bună afacere. Pentru a găsi cel mai recent preț, trebuie doar să dați clic pe butonul “Pentru cel mai bun preț la Promoție”, unde veți putea citi o serie de recenzii ale clienților și puteți verifica cea mai bună ofertă.

Philips Avance Collection HR1919/70 Tehnologie FiberBoost cu pana la 50% mai multe fibre

Tehnologia FiberBoost iti permite sa alegi textura preferata a sucului, selectând prin comutarea unui buton de la un suc limpede, revigorant, la un suc mai cremos, cu pana la 50 % mai multe fibre. Combinatia unica dintre vitezele constante controlate inteligent si designul unic al sitei permite pătrunderea fibrei în cantități mai mari sau mai mici, în asa fel încât toată lumea sa se bucure de sucul preferat.

Sita usor de curatat

Datorita sitei lucioase, resturile pot fi curatate cu usurinta cu un burete de bucatarie.

Philips Avance Collection HR1919/70 Mai silentios

Noul motor are un nivel mai scazut de zgomot si de vibratii, oferind o experienta mai silentioasa a stoarcerii.

Toarna apa pentru o curatare rapida

Functia unica de pre-curatare de la Philips iti permite sa clatesti rapid storcatorul intre diferitele sucuri sau dupa stoarcere. Turnand apa in elementul de impingere, poti crea o fantana de apa in aparat, care elimina fibrele nedorite.

Philips Avance Collection HR1919/70 Pulpa ajunge intr-un recipient

Datorita adanciturilor si varfurilor, resturile sunt colectate in recipientul pentru pulpa.

Antipicurare pentru un blat curat

Sistemul antipicurare integrat iti permite sa te opresti intre seriile de stoarcere si sa nu murdaresti blatul. Activeaza sistemul antipicurare rotind pur si simplu de gura de scurgere.


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Storcator Philips Avance Collection HR1919/70
Scorul Acordat
5
100%
Merita

Nota noastra

Pro 2 viteze
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Capacitate
  • Pret
philips
Comentarii (0)
Adauga Comentarii