Casca Bluetooth Plantronics Voyager Legend

Casca Bluetooth Plantronics Voyager Legend
98%
Merita

Nota noasta

Pro: Performanta apelurilor
Caracteristici hands-free
Con: nimic de reprosat

  • Design
  • Audio
  • Comfort
  • Pret

Review Casca Bluetooth Plantronics Voyager Legend

Plantronics Voyager Legend are abilități excepționale de calitate a sunetului și eliminare a zgomotului, precum și un caz de încărcare inteligent pentru a-l menține timp de ore întregi. Setul cu cască dispune de funcții fără mâini și de calitate clară. Din aceste motive și mai mult, câștigă cel mai bun premiu de argint pentru cel mai bun set cu cască Bluetooth.

Acest set cu cascã are butoane pentru a rãspunde la apeluri ºi pentru a termina apelurile ºi ajusta volumul, precum ºi un buton principal pentru iniþierea comenzilor vocale. Când îl apăsați, puteți folosi patru comenzi diferite: “modul pereche” pentru a conecta setul cu cască la alt dispozitiv, “am conectat” pentru a verifica starea conexiunii, “verificați bateria” pentru a vedea cât de mult a acumulat bateria, și “apelați înapoi” pentru a returna apelul ultimei persoane care v-a sunat.

Legenda Voyager poate accesa lista dvs. de contacte pentru apelare vocală și pentru identificarea apelantului. Unele alte căști pot anunța numărul persoanei care vă apelează, dar nu și numele apelantului, chiar dacă acestea se află în lista de contacte. Ca și celelalte seturi de căști, aceasta interacționează cu Siri și Asistent Google pentru a compune mesaje, a seta întâlniri de calendar și a verifica vremea.

Am avut o plângere minoră: Am crezut că butonul de comandă era prea mic. Este un pic dificil de găsit și este nevoie să vă obișnuiți, deși este mai ușor de împins dacă aveți unghii lungi.

Voyager Legend este mai greu și mai greu de pus în aplicare decât alte căști Bluetooth. Acesta cântărește 0,63 uncii, cu cea mai mare parte a greutății așezate într-un cârlig pentru ureche, care seamănă cu un aparat auditiv. Chiar dacă este cel mai greu set de căști pe care l-am testat, nu este voluminos și dezechilibrat.

În încercările noastre de stabilitate, am încercat să scuturăm dispozitivul prin ruperea în sus și în jos a scărilor, dar căștile nu se înfundau. Când ne-am scuturat viguros capul, sigiliul a slăbit și a avut nevoie doar de o ajustare rapidă. Legenda este una dintre cele mai potrivite seturi de căști Bluetooth și este dotată cu trei căști de dimensiuni diferite: mici, medii și mari. Ochelarii sunt rezistent la apă pentru a proteja setul cu cască de umiditate, cum ar fi transpirația și ploaia. Puteți lua acest set cu cască în ploaie sau în sala de gimnastică, fără a vă îngrijora de daunele provocate de apă. Am crezut că alte căști sunt mai confortabile.

Sumar
Reviewer
Miky
Data Review
Produs Analizat
Casca Bluetooth Plantronics Voyager Legend
Scorul Acordat
5
98%
Merita

Nota noasta

Pro: Performanta apelurilor
Caracteristici hands-free
Con: nimic de reprosat

  • Design
  • Audio
  • Comfort
  • Pret
BluetoothCascaPlantronicsvoyager
Comentarii (0)
Adauga Comentarii