Plita incorporabila Bosch PPH6A6B20, Gaz, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Arzator WOK, Gratare fonta, 60 cm, Sticla neagra

Bosch PPH6A6B20
98%
Merita

Nota Noastra : 10

Pro : Gatire rapida, design superb.
Contra : Putin greu de curatat, avand in vedere faptul ca este din sticla.

  • Design
  • Gatire
  • Usor de curatat
  • Rezistenta la zgarietaruri
  • Pret

Bosch PPH6A6B20, odată plită cu gaz, întotdeauna plită cu gaz. Dar ce factori trebuie să aveți în vedere atunci când este timpul să cumpărați unul nou? Pentru a vă asigura că acoperiți toate bazele, echipa noastră de experți Bosch a întocmit o listă utilă de 8 întrebări pe care vi le puteți pune atunci când cumpărați o nouă plită pe gaz. Explorează-le mai jos!

Plită cu gaz sau cu inducție? Obțineți o plită cu gaz Bosch și bucurați-vă de:

O experiență de gătit incomparabilă
Doar aspectul și designul dorit
Compatibilitate cu potul favorit

O plită cu gaz cu 5 arzătoare și un arzător wok cu două flăcări este atât frumoasă, cât și funcțională. Dar o plită pe gaz cu 3 arzătoare sau 4 arzătoare s-ar putea potrivi perfect nevoilor dumneavoastră. Pentru a determina numărul și tipurile potrivite de arzătoare, luați în considerare acești factori cheie:

Spațiu în bucătăria ta
Obiceiurile tale de gătit
Dimensiunea gospodăriei tale
Sfat pentru profesioniști: doriți să preparați în mod regulat mese elaborate și să aveți la dispoziție spațiu suficient? Nu veți regreta selectarea unei plite cu gaz cu 4 inele Bosch PPH6A6B20.

Îți place să gătești cu gaz, dar vrei să beneficiezi și de inducție? O plită combinată cu gaz și inducție, cunoscută și sub numele de plită hibridă sau plită mixtă, poate fi o alegere înțeleaptă. Amestecați și combinați flexibil o plită pe gaz de 30 cm cu un wok sau două arzătoare, cu arzătoare cu inducție sau electrice pentru a construi o plită personalizată.

Majoritatea plitelor cu gaz Bosch de astăzi sunt proiectate pentru a vă oferi controlul complet asupra flăcării. Avantajele? O temperatură constant ridicată pentru a vă arde friptura. Sau unul constant scăzut pentru a face ouă cremă supreme.
Faceți ratatouille? Căldura medie dă întotdeauna rezultate perfecte.

Plitele cu gaz Bosch PPH6A6B20 cu FlameSelect vă permit să reglați cu precizie flacăra: selectați doar nouă niveluri de putere predefinite. Așa că știi întotdeauna cât de puternică este flacăra – chiar dacă nu o poți vedea.

Sumar
Reviewer
nic
Data Review
Produs Analizat
Plita incorporabila Bosch PPH6A6B20
Scorul Acordat
5
98%
Merita

Nota Noastra : 10

Pro : Gatire rapida, design superb.
Contra : Putin greu de curatat, avand in vedere faptul ca este din sticla.

  • Design
  • Gatire
  • Usor de curatat
  • Rezistenta la zgarietaruri
  • Pret
plita