Robot bucatarie TurboTronic

Robot bucatarie TurboTronic Professional Stand Mixer TT-002, 2000 wati, bol inox 5 litri,rosu
95%
Merita

Nota noastra

Pro 2000W
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Putere
  • Pret

Review Robot bucătărie TurboTronic Professional Stand Mixer TT-002, 2000 wati, bol inox 5 litri,rosu.

Cu prețuri rezonabile, vă puteți imagina că există o variație destul de mare în produsele disponibile în acest sector. Deci, găsirea celui potrivit va fi mult mai mult decât prețul. Dar asta am spus, că este important să găsim și cel mai bun preț. Scanerul nostru de prețuri caută sute de comercianți cu amănuntul pentru a vă găsi cea mai bună afacere. Pentru a găsi cel mai recent preț, trebuie doar să dați clic pe butonul “Pentru cel mai bun preț la Promoție”, unde veți putea citi o serie de recenzii ale clienților și puteți verifica cea mai bună ofertă.

Luând o combinație de recenzii ale clienților de la principalii comercianți cu amănuntul, scorul de revizuire este construit pentru a vă oferi o imagine exactă a produsului

cel mai puternic și mai rapid mixer TurboTronic TT-002.Acest top al mașinii de linie echipează brutarii acasă cu o gama completa de caracteristici comerciale de înaltă performanta pentru amestecare.

 

Paine, pizza, prăjituri și multe altele le puteți face acum cu ultramodernul robot de bucătărie TurboTronic TT-002, performanta și versatilitate de neegalat, mai ușor decât ți-ai fi închipuit.

 

In bolul mare si robust de 5 litri din inox se pot framanta usor pana la 1500 g aluat,iar capacul antistropire impiedica improscarea in timpul utilizarii.

 

Actiunea de amestecare cu mixer planetar permite ustensilelor pentru framantare,amestecare si batere sa execute o miscare unica inainte si inapoi,nu doar sa se roteasca in cerc,ajungand astfel in toate colturile bolului si preparand un aluat omogen si moale.

 

CARACTERISTICI GENERALE

 

Putere (W)         2000

Kitchen Machine              Da

Blender                NU

Masina de tocat                NU

Rasnita NU

Trepte viteze     7 + Puls

CAPACITATE

 

Capacitate bol (l)              5 LITRI

Capacitate blender (l)

ACCESORII

 

Acc framantat    Da

ACC MIXAT         DA

Storcator citrice                NU

Tel          Da


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Robot bucatarie TurboTronic
Scorul Acordat
5
95%
Merita

Nota noastra

Pro 2000W
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Putere
  • Pret
TurboTronic
Comentarii (0)
Adauga Comentarii