Robot inteligent BB8 Star Wars

Robot inteligent BB8 Star Wars 360 grade rotatie cu telecomanda 2.4 Gh
92%
Merita

Nota noastra

Pro: Design inteligent
Mecanism creativ
Efecte sonore si motrice
Con: Depinde de conectivitatea la aplicatie

  • Design
  • Usurinta de manevrare
  • Autonomie
  • Senzitivitate
  • Pret

Review Robot inteligent BB8 Star Wars

În ultimii 38 de ani nu a existat un robot mai iubit de fani decât Star Wars “R2-D2. Dar asta s-ar putea schimba în curând, când The Force Awakens lovește teatrele, mai ales acum că oricine poate deține o versiune de lucru mică a droidului BB-8 al filmului, care poate fi rotit și echilibrat de la sine.

 

În afară de mărimea diminutivă, versiunea miniaturală a lui Sphero BB-8 pare să reproducă perfect aproape tot ceea ce am văzut noul droid, cel puțin până acum.

Când este asociat cu o aplicație care rulează pe telefonul smartphone sau pe tabletă, BB-8 poate să vă exploreze în mod autonom casa, să efectueze o serie de mișcări pre-programate și chiar să răspundă comenzilor vocale. Dar, în orice moment, puteți să luați un set de comenzi pe ecran și să trimiteți BB-8 rulând și explorând oriunde doriți.

 

 


Design

Cu excepția adăugării unui cap mic plutitor care rămâne întotdeauna pe corpul său, BB-8 lui Sphero este aproape exact același produs ca și jucăria robotică a companiei. Cel puțin în ceea ce privește aspectul.

Corpul BB8 este o minge de plastic netedă, de aproximativ 3 centimetri în diametru, care este înfășurată în grafică detaliată, care până acum pare a fi foarte durabilă. În timp ce jucăm cu el câteva zile, vom recunoaște că BB-8 a avut câteva run-ins nefericite cu mobilier și pereți, dar nu are nici o zgârietură. Nu știm cât de bine ar rezista incendiului, dar ar trebui să supraviețuiască cu ușurință oricăror pericole care se ascund în casa sau biroul tău.

În interior, mecanismul intern de auto-redresare care permite mingea Sphero să se deplaseze funcționează similar cu modul în care cineva din interiorul uneia dintre aceste sfere gonflabile gigant poate urca pe pereți pentru a-l rula. Pentru BB-8, aceasta a fost modernizată cu un suport vertical pentru a-și menține capul în loc folosind un magnet.


De asemenea, este important de reținut că BB-8 al lui Sphero este o jucărie conectată la aplicație. Dacă nu aveți un comprimat sau un smartphone care rulează Android sau iOS și care pot descărca aplicația gratuită însoțitoare, cea mai mare măsură pe care o puteți face cu BB-8 este încărcarea micului droid și declanșarea a câteva mișcări drăguțe ale capului în timp ce se află pe baza sa.

Sumar
Reviewer
miky
Data Review
Produs Analizat
Robot inteligent BB8 Star Wars
Scorul Acordat
5
92%
Merita

Nota noastra

Pro: Design inteligent
Mecanism creativ
Efecte sonore si motrice
Con: Depinde de conectivitatea la aplicatie

  • Design
  • Usurinta de manevrare
  • Autonomie
  • Senzitivitate
  • Pret
robotstar wars
Comentarii (0)
Adauga Comentarii