Aspirator cu sac Rowenta Wet & Dry RU5053EH

Aspirator cu sac Rowenta Wet & Dry RU5053EH, Aspirare umeda si uscata, 1500 W, 30 l, Inox
95%
Merita

Nota noastra

Pro: Eficienta mare
Cheltuiala de intretinere mica
Accesoriile cu care e prevazut
Con: Dimensiunile mari

  • Design
  • Eficienta
  • Dimensiuni incapatoare
  • Pret

Review Aspirator cu sac Rowenta Wet & Dry RU5053EH

Este un aspirator mare, așadar pentru depozitare este necesar. Mărimea vine la pachet cu avantaje, cum ar fi recipientul de 30 de litri pentru praf. Este de 7 ori mai încăpător decât cel al unui aspirator normal. Rowenta Wet & Dry RU5053EH e un aspirator cu aspect profesional, ergonomic și ușor de transportat dintr-o parte în alta datorita roților care ii permit sa se deplaseze pe toate tipurile de suprafață. Corpul din inox al aspiratorului, cu toate ca este estetic, are și efect antistatic.

Eficienta lui Rowenta Wet & Dry RU5053EH este data în primul rând, de puterea de 1500 W și duza de aspirare SP 3.5 care împreună asigura eficienta totala pentru aspirarea covoarelor și a suprafețelor dure.

Rowenta Wet & Dry RU5053EH este un aspirator fără sac, așadar nu va fi nevoie de cheltuieli suplimentare pentru saci. Capacitatea recipientului pentru praf este una uriașă, ajungând la 30 de litri.

Eficienta este data și de accesorii, cum ar fi tubul flexibil, cu diametru de 63 de mm sau capul special de aspirare destinat suprafețelor umede. Vei putea sa aspiri cu ușurința în spatii înguste, gratie duzei speciale pentru acest lucru.

Rowenta Wet & Dry RU5053EH nu doar aspira, ci și sufla. Îndepărtarea frunzelor, spre exemplu, poate sa fie mult mai eficienta utilizând funcția acestui aspirator.

Puterea de 1500 W și dotările ii permit lui Rowenta Wet & Dry RU5053EH atât o aspirare umeda, cât și una uscata. De asemenea, are un cablu lung de 5 metri, permițând în felul acesta aspirarea pe o suprafață de 7.6 metri, fără sa fie nevoie schimbarea sursei de energie.

Conform utilizatorilor, eficienta sa este una foarte mare, ceea ce îl propulsează în topul preferințelor celor care apreciază o curățenie totala. Însoțit de detergenții potriviți și de spor în îndeplinirea misiunii de a face curat, Rowenta Wet & Dry RU5053EH poate deveni unul dintre cei mai buni prieteni casnici.

95%
Merita

Nota noastra

Pro: Eficienta mare
Cheltuiala de intretinere mica
Accesoriile cu care e prevazut
Con: Dimensiunile mari

  • Design
  • Eficienta
  • Dimensiuni incapatoare
  • Pret
aspiratorrowenta
Comentarii (0)
Adauga Comentarii