Side by Side Samsung RS68N8321S9/EF

Side by Side Samsung RS68N8321S9/EF, No Frost, 617 l, Clasa A++
100%
Merita

Nota noastra

Pro Clasa A++
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Capacitate
  • Pret

Review Side by Side Samsung RS68N8321S9/EF, No Frost, 617 l, Clasa A++.

Capacitate mare
SpaceMax Technology™
Frigiderul Samsung RS68N8321S9 oferă mai mult spațiu de depozitare, mulțumită SpaceMax Technology™, ce creează o capacitate internă suplimentară fără a crește dimensiunile externe (100L mai mult decât modele convenționale)

Capacitate mare
* Testat pe modelul Samsung RS68N83*/RS68N82* comparativ cu RSA1UHMG.

Moist freshness
Twin Cooling Plus™
Asigură-te că alimentele rămân mai proaspete o perioadă de două ori mai lungă*. Twin Cooling Plus™ optimizează temperatura și umiditatea din frigider și congelato, păstrează alimentele mai bine și le protejează aroma, prevenind amestecarea mirosurilor.

Moist freshness
* Nivelul de prospețime bazat pe rezultatele testelor SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH* Testat pe RS6*N8* în comparație cu modelul convențional RSA1U*

Reține răcoarea
Sistem de răcire Metal Cooling
Păstrează-ți alimentele proaspete, chiar dacă deschizi sau închizi ușa în mod frecvent. Canalul de răcire Metal cooling din peretele din spate ajută la păstrarea temperaturii interne optime. Reține răcoarea și previne pierderea de aer rece când este deschisă ușa și recuperează imediat orice pierdere de căldură atunci când este închis din nou.

Reține răcoarea
Ultimate freshness
Precise Chef Cooling
Păstrează prospețimea, aroma și textura alimentelor pentru mai mult timp. Răcitoarele independente din fiecare compartiment răcesc fiecare colț în mod egal. Izolația avansată reduce orice fluctuație, indiferent de cât de cald sau rece este afară. Tehnologia Digital Inverter simte și controlează temperatura în mod precis.

*Se aplică doar pentru compartimentul frigider.

Ultimate freshness
Instalează-l oriunde
Dozator de gheață și apă fără a necesita lucrări de instalații
Instalează frigiderul oriunde fără a necesita lucrări de instalații care îți consumă timpul cu țevi necorespunzătoare. Are un vas mare de apă pentru dozatorul de gheață și apă, astfel încât poate fi instalat în aproape orice loc și nu este necesar să schimbi filtrul de apă regulat, ceea ce te face să economisești timp și bani.

Instalează-l oriunde
Design elegant și fără cusur
Uși plate și mânere încastrate
Oferă-i casei tale un aspect elegant și fără cusur, care reflectă trendul actual pentru un stil simplu și curat. Are uși plate și mânere încastrate, uimitor de frumoase.

Design elegant și fără cusur
Dozator și ecran simple și perfecte
Dozator minimalist și ecran ascuns
Bucură-te de un mod simplu de a vizualiza și de a păstra răcoarea. Dozatorul minimalist și ecranul ascuns complimentează designul contemporan al frigiderului Samsung. Dozatorul este integrat perfect în ușă, astfel încât poți obține ușor apă rece sau gheață. Celelalte comenzi sunt ascunse discret în interior, dar sunt ușor accesibile.


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Side by Side Samsung RS68N8321S9/EF
Scorul Acordat
5
100%
Merita

Nota noastra

Pro Clasa A++
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Capacitate
  • Pret
samsung
Comentarii (0)
Adauga Comentarii