Soundbar JBL Cinema SB160 , 2.1, 220W, Wireless Subwoofer, Bluetooth, Dolby Audio, Negru

Soundbar JBL Cinema SB160
98%
Merita

Nota Noastra : 10

Pro : caliateta sunetului superba, design minimalist, elegant.
Contra : nimic de reprosat acestui produs.

  • Design
  • Calitate sunet
  • Functii
  • Rezistenta la zgarieturi

Soundbarul JBL Cinema SB160 va va oferi un sunet incredibil și puternic pentru o experiență cinematografică captivantă. Acest Soundbar vine prevazut cu un subwoofer wireless pentru basuri extrem de profunde. Dolby Digital încorporat. Dolby Digital încorporat pentru o experiență de film finală. Streaming de muzică fără fir prin Bluetooth. Transmiteți și bucurați-vă de muzică fără fir de pe orice dispozitiv mobil. O conexiune prin cablu cu HDMI ARC. Conexiunea HDMI ARC cu un singur cablu permite cea mai simplă configurare și o experiență de utilizare fără probleme. Extra Bass. Sunet extraordinar. JBL Cinema SB160 are o putere de sistem de 220 W, Dolby Digital, Optical și HDMI ARC, patru drivere puternice cu gamă completă și vine cu un subwoofer fără fir. Bucurați-vă de un sunet impresionant, echilibrat, cu basuri adânci pentru filme și divertisment muzical. În plus, este compatibil Bluetooth, astfel încât să puteți reda muzica preferată fără fir de pe orice smartphone, tabletă sau laptop și are o conexiune HDMI ARC cu un singur cablu, care asigură o experiență de utilizare fără probleme.

Cu prețuri rezonabile, vă puteți imagina că există o variație destul de mare în produsele disponibile în acest sector. Deci, găsirea celui potrivit va fi mult mai mult decât prețul. Dar asta am spus, că este important să găsim și cel mai bun preț. Scanerul nostru de prețuri caută sute de comercianți cu amănuntul pentru a vă găsi cea mai bună afacere. Pentru a găsi cel mai recent preț, trebuie doar să dați clic pe butonul “Pentru cel mai bun preț la Promoție”, unde veți putea citi o serie de recenzii ale clienților și puteți verifica cea mai bună ofertă.

Luând o combinație de recenzii ale clienților de la principalii comercianți cu amănuntul, scorul de revizuire este construit pentru a vă oferi o imagine exactă a produsului.

Pret calitate, pentru un soundbar acesta este indiscutabil unul dintre cele mai bune de pe piata la momentul acestui review.

Pentru mai multe review-rui de calitate acesati site ul nostru.

 

Sumar
Reviewer
nic
Data Review
Produs Analizat
Soundbar JBL Cinema SB160
Scorul Acordat
5
98%
Merita

Nota Noastra : 10

Pro : caliateta sunetului superba, design minimalist, elegant.
Contra : nimic de reprosat acestui produs.

  • Design
  • Calitate sunet
  • Functii
  • Rezistenta la zgarieturi
BoxeSoundbar