Telefon mobil Energizer Energy E10

Telefon mobil Energizer Energy E10, Dual SIM, Black
96%
Merita

Nota noastra

Pro: Design retro
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Pret

Review Telefon mobil Energizer Energy E10, Dual SIM, Black.

Cu prețuri rezonabile, vă puteți imagina că există o variație destul de mare în produsele disponibile în acest sector. Deci, găsirea celui potrivit va fi mult mai mult decât prețul. Dar asta am spus, că este important să găsim și cel mai bun preț. Scanerul nostru de prețuri caută sute de comercianți cu amănuntul pentru a vă găsi cea mai bună afacere. Pentru a găsi cel mai recent preț, trebuie doar să dați clic pe butonul “Pentru cel mai bun preț la Promoție”, unde veți putea citi o serie de recenzii ale clienților și puteți verifica cea mai bună ofertă.

Dacă ești alergic la telefoanele inteligente, ecranele lor touch screen mari, tablete, conexiuni la Internet ce consumă bateria în 2 ore sau aplicațiile inutile, atunci Energy E10 este pentru tine! Nostalgicii încă apreciază și chiar folosesc un astfel de telefon pentru simplul fapt că dorințele lor se rezumă strict la a comunica. Nu sunt interesați de implementări grafice de ultimă oră și nici de alte atribute împrumutate de la alte gadget-uri.

Energizer  Energy E10 este compact, cu un ecran de 1,8″ si o lătime mai mică de 5 cm. Este dotat cu lanternă cu o singură atingere, conectivitate Bluetooth si o cameră foto VGA.

Baterie performantă

Faptul că bateria Li-Ion nu necesită un grad mare de întretinere, adică nu are nevoie de reîncărcări ciclice pentru a-i prelungi durata de viată, o face perfectă pentru Energizer Energy E10 . Bateria 1000 mAh asigură o autonomie de lungă durată de până la 8 ore de convorbire si 250 ore în stand by.

Slot card

Energy E10 stie că unele telefoane mobile au posibilitatea adăugării unui card de memorie suplimentar si vine în întâmpinarea ta cu un cu slot microSD de până la 8 GB. Astfel, vei putea stoca toate documentele de care ai nevoie, fotografiile sau clipurile video preferate.

Dual SIM

Energizer  Energy E10 este solutia foarte practică si elegantă pentru persoanele care au două numere de telefon. Energy E10 dual SIM iti permite să ramai conectat la două retele de telefonie simultan sau în aceeasi retea folosind două numere diferite de pe care pot initia apeluri sau pe care poti fi apelat.


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Telefon mobil Energizer Energy E10
Scorul Acordat
5
96%
Merita

Nota noastra

Pro: Design retro
Contra: Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Marime
  • Baterie
  • Capacitate
  • Pret
Energizertelefon
Comentarii (0)
Adauga Comentarii