Televizor LED Sony BRAVIA 55XF9005

Televizor Smart Android LED Sony BRAVIA, 138.8 cm, 55XF9005, 4K Ultra HD
100%
Merita

Nota noastra

Pro Caltate Video excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret

Review Televizor Smart Android LED Sony BRAVIA, 138.8 cm, 55XF9005, 4K Ultra HD.

Bucurați-vă de vizionarea în cele mai fine detalii cu calitatea impecabilă a imaginii Sony XF90. Acesta combină claritatea excepțională a rezoluției de 4K cu strălucirea strălucitoare și culoarea HDR pentru a oferi o imagine uimitor de reală. Realizat de procesorul Sony X1 Extreme 4K HDR, adâncimea de câmp este uimitoare, iar ecranul TRILUMINOS este frumos bogat în culoare și realist. Suita Sony de caracteristici inteligente de pe platforma Android deschide o multitudine de conținut online extraordinar, iar designul său elegant face ca acesta să fie un plus extrem de elegant la domiciliu.

Sony BRAVIA 55XF9005 Vizualizări HDR uimitoare
Sony este unul dintre cei mai importanți producători de culori și de intensitate a culorilor High Dynamic Range (HDR). Ca membri ai Alianței UHD, ei au livrat HDR de top pentru a vă aprofunda vederea și pentru a arăta nuanțele descoperite anterior în divertismentul la domiciliu. Extinzând lumina, întunericul și fiecare culoare între nivele extraordinare noi, imaginea acestui model se apropie de viața reală. Acest set suportă mai multe formate HDR, inclusiv Dolby Vision, indiferent de divertismentul pe care îl bucurați, veți obține întotdeauna tratamentul HDR plin, glorios, cu precizie cu puncte.

4K ultra de înaltă definiție
Pentru a răspunde la ecrane devenind mai mari, brandurile și-au împachetat ecranele cu mai mulți pixeli. Acest ecran de 55 “are un număr de pixeli de patru ori mai mare decât televizoarele Full HD de 1080p, oferind realism uimitor, mișcare naturală și detalii incredibile.

Caracteristici Sony BRAVIA 55XF9005:

X1 Extreme procesor HDR 4K : alimentarea ecranului este procesorul puternic de la Sony pentru o imagine de precizie și realism absolut excelent, cu o putere de procesare cu 40% mai mare decât procesorul original X1.

X-Tended Dynamic Range PRO : Acest televizor are de șase ori gama de luminozitate a unui televizor LED standard (pe baza comparației cu televizoare LED LED convenționale fără diminuare locală). O asemenea lățime a albilor strălucitori și a negrilor bogați și adânci ajunge la detalii vizuale uluitoare și realiste.

4K X-Reality Pro : Afișează conținut non-4K pentru a descoperi detalii suplimentare remarcabile. Analizează fiecare pixel și îmbunătățește contrastul, culoarea și claritatea pentru o mai mare claritate, indiferent de ce vizionați.

Claritatea X-Motion : menține rapid acțiunea rapidă și clară, cu un control extrem de precis, pentru a minimiza neclaritatea. Imaginea rămâne viabilă, fără pierderi de luminozitate. Perfect pentru filme de acțiune rapidă și sport.

Sony BRAVIA 55XF9005 afișajul TRILUMINOS : Extinde gama de culori mult dincolo de ecranele LED convenționale pentru o imagine mai lucioasă. Acest palat de culoare mai bogat devine mai aproape de viața reală pentru a vă face vizionarea extraordinară.

Super-Smart Platform Android
Smart TV-ul tău a devenit mai inteligent cu Android. Dezvoltate de Google, veți putea să vă bucurați de divertisment fără întreruperi, de căutare inteligentă și de cele mai recente aplicații de la cele de la Netflix, Amazon Video, Youtube și Google Play. Bucurați-vă de Chromecast încorporat, permițându-vă să transmiteți conținut de pe telefonul dvs. inteligent direct pe ecranul mare, Căutare vocală și explorați sute de aplicații. Această versiune ulterioară a fost îmbunătățită pentru o interacțiune mai ușoară și mai intuitivă cu conținutul dvs. preferat și vă permite să extindeți spațiul de stocare a aplicațiilor pe un dispozitiv USB (vândut separat). *

Youview Catch-Up
În plus față de o multitudine de divertisment online, acest set vine cu built-in YouView. Ghidul TV de navigare înapoi de șapte zile aduce împreună captura TV de la iPlayer BBC, ITV Hub, All 4 și Demand 5 **. De asemenea, vă puteți bucura gratuit de peste 70 de posturi TV și posturi de radio în direct, cum ar fi BBC 1 & 2, ITV, Canalul 4, E4, Canalul 5, 5 SUA, ITV 2 și Dave.

Sony BRAVIA 55XF9005 Design subțire elegant
XF90 se potrivește cu calitatea imaginii. Funcțiile de gestionare a cablurilor păstrează cablurile ascunse din vedere în standul de argint în formă de L, iar un cadru îngust de aluminiu din aluminiu neagră maximizează zona de vizionare. Picioarele sunt aliniate pentru a se încadra perfect în bara de sunet Sony HT-XF9000 înconjurătoare sub televizor.

Parteneri perfecți În timp
ce televizoarele devin mai subțiri și difuzoarele încorporate devin mai mici, alegerea sistemului de sunet potrivit este mai importantă ca niciodată. Sunetul de sunet sporește calitatea sunetului televizorului și adaugă pumnul audio suplimentar pentru toate filmele, jocurile și programele TV. Mai accesibile și mai ușor de configurat decât un sistem de boxe de mărime maximă, acestea nu compromit nici calitatea.
Uitați-vă la întreaga noastră gamă de sonore.


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Televizor LED Sony BRAVIA 55XF9005
Scorul Acordat
5
100%
Merita

Nota noastra

Pro Caltate Video excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret
sonyTV
Comentarii (0)
Adauga Comentarii