Televizor LED Sony BRAVIA 65XF7596

Televizor Smart Android LED Sony BRAVIA, 163.9 cm, 65XF7596, 4K Ultra HD
98%
Merita

Nota noastra

Pro Calitate video excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret

Review Televizor Smart Android LED Sony BRAVIA, 163.9 cm, 65XF7596, 4K Ultra HD.

Pregătiți-va pentru divertisment
Vedeți cum cele mai recente tehnologii HDR 4K si de conversie extinsa se combina cu Android TV™ pentru a va oferi un divertisment excepțional de detaliat, indiferent ce vizionați.
Sony Bravia KD-65XF7596, 164 cm

Redescoperiti fiecare detaliu in 4K
Cu 4K X-Reality PRO, fiecare imagine este extinsa prin conversie, avand o claritate remarcabila, mai apropiata de calitatea 4K reala. Imaginile sunt mai clare si mai imbunatatite in timp real, dezvaluind detalii suplimentare in cartile si arhitectura bibliotecii.
Sony Bravia KD-65XF7596, 164 cm, 4K X-Reality PRO
Creat pentru auditie: ClearAudio+
Experienta de auditie poate fi la fel de realista ca cea de vizionare. ClearAudio+ regleaza fin sunetul televizorului pentru o experienta captivanta care pare ca va invaluie. Auziti mult mai clar si mai distinct muzica, dialogurile si efectele surround, indiferent ce vizionati.
Sony Bravia KD-65XF7596, 164 cm, clearaudio
Sony Bravia KD-65XF7596, 164 cm, Android TV
Descoperiti noi universuri cu Android TV™
Televizorul inteligent tocmai a devenit mai inteligent. Bucurati-va de multe dintre experientele traite pe smartphone si tableta pe un ecran BRAVIA™ mare si atragator. Android TV™ cu functie avansata de control vocal va permite sa va conectati si sa accesati continut, de la filme si emisiuni TV la mii de aplicatii, prin simpla rostire a cuvintelor.
Aspect curat vazut din spate
Gestionati cu usurinta toate cablurile, pastrandu-le ascunse in spatele capacului.
Aspectul real poate diferi in functie de tipul cablului folosit si de dimensiunea televizorului.
Sony Bravia KD-65XF7596, 164 cm, Gestionati cu usurinta toate cablurile
Sony Bravia KD-65XF7596, 164 cm, cautare vocala
Spuneti ce doriti sa vedeti cu functia de cautare vocala
Petreceti mai putin timp navigand si mai mult timp vizionand. Cautarea vocala pe Android TV™ va ofera puterea cautarii Google, permitandu-va sa cautati continut pe mai multe servicii diferite, fara a va deranja sa introduceti textul, ceea ce consuma timp. Puteti primi si recomandari; de exemplu, in cazul in care cautati „comedii romantice” va fi afisata o lista de optiuni adecvate.
Aveti nevoie de control de la distanta compatibil cu cautarea vocala
Motionflow™ XR mentine cursivitatea actiunii
Cu Motionflow™ XR va bucurati de detalii cursive si clare chiar si in secventele cu miscare rapida. Aceasta tehnologie inovatoare creeaza si adauga cadre suplimentare intre cele initiale. Aceasta compara factorii vizuali cheie din cadrele succesive, apoi calculeaza fractiunea de secunda de actiune care lipseste. Unele modele includ si adaugarea de cadre negre pentru imagini fara neclaritati, cu un aspect cu adevarat cinematografic.
Sony Bravia KD-65XF7596, 164 cm, 4K, Motionflow
Sony Bravia KD-65XF7596, 164 cm, 4K, DSEE
DSEE restabileste detaliile colectiei dvs. de muzica digitala
Clipurile video de pe Internet cu rezolutie redusa, programele catch-up TV si alte fisiere audio comprimate nu au intotdeauna un sunet atat de grozav. O mare parte din informatiile audio se pierde in momentul in care fisierele audio digitale sunt comprimate. Cu tehnologia Digital Sound Enhancement Engine (DSEE),componentele pierdute ale frecventei (in special frecventele inalte) sunt restabilite pentru un sunet natural cu o senzatie de mai mult spatiu.
Sony Bravia KD-65XF7596, 164 cm, 4K, USB HDD REC
Transformati-va televizorul intr-un recorder digital: USB HDD REC
Stocati-va emisiunile TV preferate pe o unitate hard disk externa cu USB, pentru a le viziona oricand doriti. USB HDD REC permite inregistrarea temporizata printr-o singura atingere, a unei transmisiuni digitale pe orice HDD cu USB cu capacitate de pana la 2 TB. In timp ce vizionati emisiunea, trebuie doar sa apasati butonul REC pentru a porni inregistrarea, care se va opri automat la finalul programului.
Functiile de inregistrare pe HDD (REC) si Satelit nu sunt disponibile daca functionalitatea YouView este activata
Clear Phase pentru frecvente uniforme, echilibrate
BRAVIA™ utilizeaza un model performant de computer pentru a analiza si compensa inexactitatile din raspunsul boxelor. Acest lucru este realizat prin „esantionarea” frecventei boxei cu o precizie mai mare. Aceste informatii sunt retransmise pentru a anula punctele extreme ale raspunsului natural al boxei – rezultand un sunet pur, natural, cu o reproducere clara si omogena a tuturor frecventelor.
Sony Bravia KD-65XF7596, 164 cm, 4K, Clear Phase
Sony Bravia KD-65XF7596, 164 cm, 4K, Sunet S-Force Front Surround
Sunet S-Force Front Surround cinematografic
Bucurati-va de un sunet de scena captivant, care va plaseaza direct in mijlocul actiunii. S-Force Front Surround simuleaza modul in care creierul coreleaza sursele de sunet pentru a genera volum, intarziere si spectru de unde sonore adecvate, utilizand numai canalele boxelor din stanga si din dreapta. Emuland in mod natural campurile de sunet tridimensional, va veti putea bucura de sunete bogate, de inalta fidelitate pe o zona de auditie mai larga.
Descoperiti cea mai buna calitate a imaginilor 4K UHD
Gama noastra de televizoare 4K UHD ofera calitate exceptionala a imaginii si compatibilitate cu cerintele Digital Europe UHD.


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Televizor LED Sony BRAVIA 65XF7596
Scorul Acordat
5
98%
Merita

Nota noastra

Pro Calitate video excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret
sonyTV
Comentarii (0)
Adauga Comentarii