Televizor LED Sony, KDL-40RE455

Televizor LED Sony, KDL-40RE455, 101 cm, Full HD, HDR, Negru
100%
Merita

Nota noastra

Pro Calitate video excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret

Review Televizor LED Sony, KDL-40RE455, 101 cm, Full HD, HDR, Negru.

Fara a fi surprinzator, cu un set atat de usor, rama neagra lucioasa din jurul ecranului este absolut plastic, lipsita de eleganta mai subevaluata a seriei W6 de anul trecut. Cadrul este subțire, iar standul în stil bar este distinctiv, dar în general calitatea de construire a modelului 40W605B nu ne-a asigurat exact potențialul de performanță al setului.

Conectivitatea este bună pentru un televizor de 500 de lire sterline de 40 de inchi. Patru HDMI-uri vor fi porturile preferate pentru majoritatea utilizatorilor, dar sunt și conexiunile asociate capabilităților sale inteligente: oglindirea pe ecran cu tablete compatibile și telefoane, opțiuni integrate Wi-Fi și LAN și un port dual de porturi USB.

HDMI-urile nu sunt, trebuie remarcat, configurat pentru recepția 3D, pentru motivul foarte bun că televizorul nu suportă redarea 3D. Opțiunile de rețea suportă atât streaming atât de pe platforma online Sony Network Entertainment Network (SEN), cât și de pe computerele DLNA.

Sony KDL-40W605B

Am acoperit capabilitățile acestui sistem în revizuirea noastră Sony Smart TV 2014 , dar, ca o scurtă reamintire aici, Sony Entertainment Network (SEN) este mult îmbunătățită din oferta Sony Smart 2013 datorită unei interfețe mult mai atractive și bine structurate pe ecran se concentrează mult mai mult pe a vă ajuta să găsiți conținut.

De exemplu, un nou buton “Descoperă” de pe telecomandă aduce un șir de linkuri de conținut bazate pe obiceiurile dvs. de vizionare, derivate atât din listele de tunere, cât și din opțiunile setului la cerere.

Există, de asemenea, un buton care oferă acces direct la Netflix, împreună cu un mod de fotbal (în recunoașterea faptului că acesta este un an al Cupei Mondiale), care modifică setările de imagine pentru a se potrivi cu vizionarea în fotbal, oferind în același timp comenzi rapide pentru conținuturile YouTube legate de footie, site-ul Istoria Cupei Mondiale a FIFA și site-ul propriu de fotbal al echipei One Stadium.

Înscrieți-vă la newsletter
Obțineți știri, concursuri și oferte speciale direct în căsuța de e-mail

Your email address
Adresa ta de email:
Afișați mai multe
Utilizatorii Twitter pot dori, în același timp, aspectul unei noi funcții de afișare socială, care creează un efect de bandă triplă, care derulează în partea de jos a ecranului, care conține tweete agregate în jurul oricărui cuvânt cheie pe care îl alegeți. Acest lucru arată grozav, dar această caracteristică este folosită într-un mod limitat într-un context TV – mai ales dacă aveți o familie, deoarece vizionarea feedurilor Twitter pentru orice perioadă de timp arată că Sony nu a urmat conducerea Toshiba în adăugarea unei limbi proaste filtrați la caracteristica Vizualizare socială
Conținutul evidențiat pe cele mai recente SEN include serviciile de abonament Sony și Video Unlimited, Netflix, Lovefilm / Amazon Prime, BBC iPlayer, Cerere 5, BBC News și Sky News. Acesta este un efort destul de bun, deși este păcat că Sony încă nu a reușit să rezolve problemele care îi împiedică să-l adauge pe ITV Player și pe 4OD la oferta sa de televiziune.

Concentrându-ne atenția asupra caracteristicilor de imagine ale modelului 40W605B, acesta utilizează un panou full HD iluminat printr-un sistem de iluminare directă cu LED-uri. Nu există niciun motor local care să diminueze contrastul, deși va trebui să sperăm că sistemul de contrast dinamic “stabil” universal (dimensiunea cadrului AKA) al setului este de până la snuff.

Faptul că Sony a adus în acest an motorul său video X-Reality Pro, în măsura în care noile șase serii au o performanță foarte bună pentru performanța imaginii potențiale a modelului 40W605B. La urma urmei, este impresionat de marea majoritate a celorlalte televizoare pe care le-a apărut anterior, atunci când vine vorba despre elemente cheie de calitate a imaginii, cum ar fi manipularea mișcării, reproducerea culorilor și creșterea rezoluției rezoluției.

De asemenea, promițătorul este sistemul de procesare a mișcării Motionflow XR 200Hz al setului (deși acest lucru nu se încadrează cu mult peste sistemul 800Hz găsit pe modelul excelent 50W829), în timp ce reproducerea culorilor se poate bucura de o creștere mai mare față de televizoarele tipice de dimensiuni medii datorită suportului pentru televizoare Deep Color și prelucrarea culorilor Sony Live.

Câteva caracteristici finale care merită notate se referă la accesorii opționale. În primul rând, puteți adăuga un subwoofer fără fir la televizor pentru a-și susține răspunsul la bas și, în al doilea rând, vă puteți echipa cu una dintre telecomenzile One Flick de la Sony, care oferă funcționalitatea touchpad-ului pentru a îmbunătăți modul în care interfața cu caracteristicile inteligente ale setului.


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Televizor LED Sony, KDL-40RE455
Scorul Acordat
5
100%
Merita

Nota noastra

Pro Calitate video excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret
sony