Televizor QLED Smart Samsung 55Q7F

Televizor QLED Smart Samsung, 138 cm, 55Q7F, 4K Ultra HD
100%
Merita

Nota noastra

Pro Calitate Video excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret

Review Televizor QLED Smart Samsung, 138 cm, 55Q7F, 4K Ultra HD.

Samsung 55Q7F este un nou model de 55 inch din noua generatie de televizoare QLED de la Samsung, prezentat pentru prima data la inceputul acestui an in cadrul evenimentului CES 2017, care a aparut recent si in oferta marilor retaileri online de electro-IT din Romania la un pret pe masura caracteristicilor sale superioare de imagine. Acesta vine cu un design elegant si foarte atragator, un ecran curbat cu diagonala de 163 centimetri, rezolutie 4K UHD si tehnologii de ultima generatie, un sistem stereo 4.2 de maxim 40 W, functii Smart de ultima generatie, noul sistem de operare Tizen, un tuner digital incorporat (DVB-T/C/S2), o functie monitor, un media player USB si multe altele.

Review Samsung 55Q7F
Design-ul modern si minimalist al noului QLED TV de la Samsung se va integra cu usurinta in orice tip de decor, prin intermediul aspectului exterior simplu si elegant de culoare negru, ramei extrem de subtiri a ecranului televizorului si a suportului metalic modern. Cu ajutorul standului No-Gap, noul televizor Q7F de la Samsung se monteaza perfect pe perete, fara sa ramana spatiu intre cele doua, pentru a se potrivi de minune in locuinta dumneavoastra. In plus, sistemul avansat de conectivitate Invisible Connection se refera la un singur cablu optic, transparent, conectat la un dispozitiv special de la Samsung, eliminand astfel toate cablurile dispozitivelor externe, insa nu si cablul de alimentare.

Diagonala mare de 138 centimetri a noului televizor QLED Smart marca Samsung este ideala pentru un living sau dormitor modern si de dimensiuni normale, in timp ce acesta suporta rezolutia 4K UltraHD (3840 x 2160 pixeli) pentru a va putea bucura de o experienta vizuala extraordinara, chiar la dumneavoastra acasa. Cu ajutorul caracteristicilor superioare de imagine (Q Display, Q Engine, HDR 1500, Supreme UHD Dimming, Precision Black Pro, Q Colour, Q Viewing Angle si Peak Illuminator Pro), ecranul sau de tip QLED poate afisa o imagine 4K extrem de clara si de cea mai buna calitate, cu o luminozitate ridicata, un constrast excelent si culori naturale.

Mai exact, Q Engine reprezinta noul motor de imagine ultra-rapid si foarte puternic de la Samsung, care poate analiza continutul redat pe ecran pentru a afisa o imagine optima intotdeauna, cu o luminozitare extrem de buna si culori foarte naturale. Cu tehnologia Q HDR 1500, veti putea vedea secventele exact asa cum si-a dorit regizorul de film, astfel incat sa puteti vedea chiar si cele mai mici detalii care, in mod obisnuit, raman ascunse in umbre sau sunt prea luminoase. Sunetul este asigurat de un sistem stereo 4.2 de maxim 40 W, cu tehnologiile de sunet Dolby Digital Plus, DTS si Multiroom Link, ceea ce va ofera o experienta de sunet la fel de captivanta ca si cea vizuala.

Televizorul QLED Smart Samsung 55Q7F impresioneaza, de asemenea, prin functiile sale inteligente de ultima generatie, pentru a putea beneficia de un acces rapid si intuitiv la Live TV, servicii de tip VOD (YouTube, Netflix, etc.) si la mai multe aplicatii de internet si jocuri distractive, gratie noului procesor puternic Quad-Core si a noului sistem de operare Tizen. In plus, noul QLED TV de la Samsung mai include un Twin Tunner si slot CI+ pentru a receptiona transmisiile TV digitale/HD, functia PiP (Picture-in-Picture) pentru a vizualiza concomitent doua canale TV sau doua surse de intrare la TV, precum si un media player USB pentru a reda continutul media de pe dispozitivele USB.


Sumar
Reviewer
Jimmy
Data Review
Produs Analizat
Televizor QLED Smart Samsung 55Q7F
Scorul Acordat
5
100%
Merita

Nota noastra

Pro Calitate Video excelenta
Contra Nu am nimic de reprosat

  • Design
  • Video
  • Audio
  • Pret
samsung